MsK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 http://www.hacking.pl/news.php?id=2233 ...no comments.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Przeczytałm o tym na infojamie i od razu wysłałem mojemu admonistratorowi ktory stawia tlko i wyłaczne serwery na linuxie, wogole taki fan chyb atego systemu ;), tę informację na poprawe nastroju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Spokojnie calosc jest na tyle absurdalna ze nawet sady w USA nie powinny wpasc na dziwne pomysly. Chociaz i tak cud ze smrod wyszedl dopiero teraz. Ech przynajmniej BSD uregulowalo wszystkie swoje problemy licencyjne juz 10 lat temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 dlatego no comments:) ale swoja droga ciekawe czy to pozostanie bez rozdziwieku albo bezie jakis final... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 IMHO bedzie. Calosc jest obliczona na to zeby IBM kupic SCO zeby sie odpimpali od nich. A biorac pod uwage ze SCO jest w tej chwili wart grosze mysle ze jest to calkiem prawdopodobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 marco, mas zco świętowac ;) 1234 post, to jest magiczna liczba ;) ps. widzisz MsK napisałes zeby ni ekomentowac a tu sie nagle taka wrzawa zrobiła ;) no nie ładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Co tam ze lina odpadła :D Fr33 BSD FA EVA :!: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 <propaganda> deczklav: ale ty fajny jesteś. </propaganda> http://hedera.linuxnews.pl/_news/2003/05/1..._long/1925.html itd. W poprzednich newsach jest opisany cały wątek sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 <propaganda> deczklav: ale ty fajny jesteś. </propaganda> http://hedera.linuxnews.pl/_news/2003/05/1..._long/1925.html itd. W poprzednich newsach jest opisany cały wątek sprawy. Chorego :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 deczklav: napisz coś z sensem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 deczklav: napisz coś z sensem. A co bylo bez sęsu :?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 sęs: no such word. Sensu nie było w twojej wypowiedzi nt. free bsd /co najwyżej pretekst do następnego flame war'a/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 sęs: no such word. Sensu nie było w twojej wypowiedzi nt. free bsd /co najwyżej pretekst do następnego flame war'a/. Żadnej wojny nie zaczynam... i nie mam zamiaru. :| [ Ten sęs to z pospiechu :lol: :P ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 eh z tym SCO to same utrapienia... wiecie ze chca sprzedac sie Micro$hitowi?z ibmem chyba nic im nie wyszło... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsK Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 no to moze zrobie to offtopicowo...ale przynajmniej smiesznie...macie tu jeszcze jednego linka:) taka ciekawostka... http://www.7thguard.net/news.php?id=3027 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 a wiec sprawdzaja sie powoli scenariusze niegdys s-f a obecnie po prostu sa!!!!Mam nadzieje ze nie bedzie tak ze z powodu zwiechu win 2045 :P nie bede sie mogl dostac do mieszkania albo do szafy :)) swoja drogo po prostu BIIG ROTFL!!!! aha jakim sposobem BMW dało sie zrobic w konia i zastosowało system dla dzieci. UNIX rulzz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Windows nie jest systemem dla dzieci. Wielu sie wydaje, ze jak poklikaja w domu to juz wszystko o nim wiedza. Gdy nadchodzi czas administracji zlozonym srodowiskiem z klastrami, systemem backupowym, bazami danych i innymi aplikacjami to widac, ze niekoniecznie wystarczy kliknac OK i bedzie dobrze :-) Zajmuje sie pewnym srodowiskiem dzialajacym pod Windows zawartym na kilkunastu komputerach, to dziala miesiacami bez restartu (i naprawde nie proznuje). Dobry sprzet i dobra administracja i wszystko dziala. Osobiscie tez wole unixopodobne rzeczy, ale Windows nie jest az taki wielki badziew. W domu ten system sie inaczej zachowuje niz w profesjonalnym srodowisku, w domu sie go meczy kolejnymi instalacjami, zmianami w rejestrze, przeroznymi manipulacjami. Nawet duze i powazne systemy unixowe nie zawsze znosza takie manipulacje. Oczywiscie chwala wszystkim tworcom za UNIXa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 bigfan moze do konca mnie nie zrozumiales... ja nie twierdze ze poznalem windowsy do konca chociaz przyznam ze wydaje mi sie ze nic juz z rodzin 98 mnie nie zaskoczy :) chociaz przyznam sie ze jest to system tworczy(zawsze znajdzie sie błąd ktorego nie mozna zrozumiec:) win 2000 server i Nt to powazna rodzina osow ale wiadomo oparta na UNIXIE :) wiec o czym my tu mowimy.Powiedziałem dla dzieci powniewaz noz mi sie w kieszeni otwiera kiedy do okienek wychodzi kolejna łata ktora naprawia problem po instalacji poprzedniej łaty... a system kosztuje swoje... wiec oczekuje sie rozwiązan powaznych a tu ... ni w ząb ich nie widac! a win ce to chyba nijak sie ma do nt/2000 ? wiec łatwo go poznac a juz o zepsuciu nie mowie... dziwne ze nie zastosowano w tym BMW jakichs normalnych układow scalonych a os :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Paszczak_PL: przepraszam co w NT jest bazujace na Unix'ie nie liczac stosu TCP/IP z BSD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 cos chyba jest...?tak mi sie wydaje ze obiło mi sie o uszy :) jesli cie uraziłem tym to sorry ;p nie lubie zgrywac jakiegos mega guru bo nim nie jestem.Jak cos sie dowiem to napisze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...