Skocz do zawartości
Torwald

Tv Lcd 32" Full Hd Za 1700zł

Rekomendowane odpowiedzi

Bedzie krotko:

- budzet na nowy TV mial wynosic 1500zl - jak widac zostal przekroczony o 200zl ;)

- innych TV LCD 32" o takich mozliwosciach w tej cenie nie znalazlem, wiec wyboru musze dokonac miedzy w/w modelami

Specyfikacje maja bardzo podobne, wiec licze na wasza opinie: ktory wybrac ?

Bede wdzieczny za pomoc i ew. konstruktywna krytyke...

» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Linki do TV na pewnym portalu aukcyjnym..."
Edytowane przez Torwald

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 32LH3000 telewizor bardzo fajny. Kolorki żywe nawet na fabrycznych ustawieniach ale jak co to jest bardzo zaawansowany konfigurator obrazu. Smużenia w TV i w grach nie zauważyłem. Jedynie do czego mogę się przyczepić to szara czerń (nie pomaga ustawienie obrazu). Ja kupiłem go w MM za 1500zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj za 1900zl kupilem LE37B551 - jak widac znowu podwyzszylem budzet, ale w tym przypadku chyba warto. Dokladajac 200zl dostaje TV o przekatnej 5" wiekszej, a to juz wyraznie przeklada sie na powierzchnie 'ogladalna' ;)

Jak do mnie dojedzie, to postaram sie cos o nim skrobnac.

PS. Chcialem wybrac cos mniejszego jeszcze, ale majacego '100Hz' - niestety w tym przedziale cenowym (do 2000zl) nic takiego nie ma :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi