AsTeX Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Każdy fan piłki nożnej wie że w FINALE LIGI MISTRZÓW zmierzy się Ac Milan i Juventus Turyn.Piszcie co o tym myślicie i typujcie wynik ! Dla osoby która wytypuje poprawny wynik przewidywana jest nagroda. Nagrodą jest: 256 Ram firmy Italbike.Ramy podłóżne.Normalnie na złomie kosztują 700 :lol: , a tu ? Możecie je wygrać za darmo... :P :D :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja lubie AC Milan i chciałbym żeby wygrał FORZA MILAN!!!... heh... to gdzie mam odebrać te "pamiątki"? buhehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 :) :twisted: FORZA JUVE :twisted: :) a nie masz tam w zanadzu ramow shimano ?? :D hehe :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 3:1 dla JUVE!!! (dla mnie rozmiar ramy 19-19.5 :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Myślę, że 2:1 wygra Milan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Final bedzie jednym z najnudniejszych pilkarsko finalow ligi mistrzow rozegranych do tej pory, wygra Milan w dogrywce 1:0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja lubie AC Milan i chciałbym żeby wygrał FORZA MILAN!!!... heh... to gdzie mam odebrać te "pamiątki"? buhehehe... przyjedz na waryniol to dostaniesz ramy :D heheheh :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 a to macie mily akcent dla tych co lubia posluchac pieknego kawalka muzyki: http://gg.milc.pl/rozne/UEFA_Champions_League.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a to macie mily akcent dla tych co lubia posluchac pieknego kawalka muzyki: http://gg.milc.pl/rozne/UEFA_Champions_League.mp3THX. Jeszcze nie slyszalem tego kawalka w takiej dlugiej wersji. Super :D Final wygra Juve. Niestety, czapki z glow. Ograli Real :cry: i nie dadza sobie wydrzec trofeum. Sa kapitalnie poukladani taktycznie, maja zawodnikow pokroju Del Piero czy Nedveda i konsekwentnie graja w obronie. BTW Real powroci za rok i jest nadzieja na puchar. Na celowniku nie ma juz Becksa, natomiast wreszcie sa obroncy: Cordoba, Samuel, Stam, Chivu. Wreszcie Hierro bedzie mogl pojsc na emeryture. Mimo iz to jeden z najbardziej zasluzonych graczy Blancos, to ostatnio absolutnie bez formy. Helguera tez nie bedzie sie musial kompromitowac jako obronca. Lepiej mu wychodzi gra jako DMC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 maja zawodnikow pokroju Del Piero czy Nedveda i konsekwentnie graja w obronie. :x :roll: :( :( Nedved dostal kartke i nie zagra w finale ... ale JUVE i tak wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 jestem za juventusem bo milanu jakos nie lubie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 juve sie nalezy za to ze <span style="color:red;">[ciach!]</span>li barce i real ale milan to fuksiarze wiec wsio sie moze zdarzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 :x :roll: :( :( Nedved dostal kartke i nie zagra w finale ...O w morde. Fakt, zapomnialem. No to mamy duzy atut dla Milanu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jestem za Juventusem :) Nie wierzylem (chociaz bardzo na to liczylem), ze uda im sie pokonac Real (ktory w drugim polfinalowym meczu gral IMHO slabiutko), a jednak... Tym bardziej wierze, ze wygraja w finale (nawet bez Nedveda) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Juve - Milan 1:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Wygra juve 2:0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...