Dawido17 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 mam nokie n96 i chce z pulitu wyłączyc takie odnosniki jakby , nie wiem jak to nazwac. a są to 1. Szukania: Internet i Moje materiały 2.Skanow.WLAN wyłącz. 3. Udostęp. online Nie wiem jak tow wyłączyc a chce zeby był tylko kalendarz ktory mi pokazuje co mam na dzis zapisane i ten kalendarz jest ale sa tez tamte ikony i nie wiem jak to wyłączyc badz ukryc czy cos . Zniknie mi to gdy wyłacze tryb gotowosci ale to wtedy zniknie mi wszystko , te skróty i kalendarz itd a ja chce zeby znikły tylko te co sa na miejscu kalendarza te 3 osnośniki . prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 wpisz w google tryb gotowości fp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ewentualnie zajrzyj do instrukcji na stronie 45, może to zadziała. W e63 personalizację aplikacji na ekranie głównym mam w: Ustawiania >Ogólne>Personalizacja>Ekran główny>Ustawienia trybu>Aplikacje na ekranie głównym i tam mogę sobie wybrać co chcę. Może w n96 będzie w podobnym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...