Skocz do zawartości
mikaelus

Dziś Matrixowaty wieczór w TVN :D

Rekomendowane odpowiedzi

No ja własnie sobie ogladałem z nudow dzis na tvn lecz niesty. Gdy dojerzdzali do tej wyroczni nagle facet z kablowki przełaczył na kreskowke :/

Wiec szybko szukac cd z filmem, trwało to z 5 minut napewno :/ Ale co tam znalełzłem i obejrzałem do konca :D

a co do tej reklamy na wp.pl to wkurza mni ebardziej niz te płatki na tweaku co były przed swietami :/ Cholernie spowalnia mi kompa :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat ten odcinek animatrika jest za je bi scie wyrenderowany przez kompa takie final fantasy(the film) sie kryje

a odcinkoe ma byc 9 o ile sie nie myle na razie mam 5

..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech. Nie ma to jak USA :lol: Matrix juz 15.05 byl. Dobrze, ze u nas zafundowano tylko tydzien poslizgu, bo przy naszych realiach to i miesiac opoznienia mogl wchodzic w gre.

Animatrix faktycznie kopie mocno. Animacja stringow dawala rade ze hej 8) Najbardziej wgniotla mnie w ziemie skora kolezki z katana. Jak pragne zdrowia, on mial zmarszczki i pory - wszystko dopracowane w najdrobniejszych szczegolach. Miesnie, zyly i pot na skorze tez niczego sobie. To chyba zwiastuje nam ere kina renderowanego. Swoja droga to zastanawia mnie, jak duza armia ludzi pracowla nad tym, w sumie krotkim, Animatrixem? Wie ktos moze?

BTW Zeby tylko w Reloaded/Revolutions Nabuchodonozor nie skonczyl tak jak Ozyrys :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najlepsze jest to, że tego animatrixa zrobiło studio Square USA, ci sami goście którzy pracowali nad TSW (zresztą to widać po modelach - ten sam człowiek je robił) - niestety studio już nie istnieje. Chcecie sie więcej dowiedzieć to zapraszam do przekopania strony www.cgchannel.com .

Tu http://www.cgchannel.com/news/showfeature.....jsp?newsid=387 macie wywiad z Francisco Cortina - to właśnie ten gość który robił modele w TSW i Animatrixie, a tutaj macie jego stronke: http://www.digitalsculptor.net/ (oprócz 2 wymienionych projektów jest jeszcze FF9, Parasite Eve i Chocobo de Battle)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie wkurzyłem...

Położyłem się na "wyrko" i włączyłem Matrixa - gdzieś po 1,5 godz. mie sie usneło i doopa ani to ani to - nie wiecie czy bedzie jeszcze kiedyś Animatrix???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi