Atari Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Jestem zaciekawiony tym dyskiem. Jest prawie w kazdym cenniku, tymczasem nie ma go na stronie producenta :D . Dysk widmo, czy co? 8O Wg specyfikacji seagat'a każdy talerz siódemki ma 40GB - więc skąd te 60GB. Zna ktoś odpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 jak jest w sklepach to ten dysk jest dostepny ma pewnei 2 talerze tylko ze 2 jest w polowie wykorzystany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Wg specyfikacji seagat'a każdy talerz siódemki ma 40GB - więc skąd te 60GB. Zna ktoś odpowiedź?:?: skad masz te dziwne dane, z seagate'a? :? Kazdy talerz siodemki(7200.7) ma 80GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atari Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Pomyliłem się przy wpisywaniu - czytałem akurat recenzję siódemki i piątki. Oczywiście talerz ma 80 GB, własnie stąd moje ździwienie co do rozmiaru dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Tak samo(podobie) jest chyba chociazby z WD. Na jednym taerzu miesci sie 40GB danych, tak? A SKad są dyski 60GB? :) Dopowiem tylko to ze transfer wew w ten 60 jest wiekszy niz w 40 czy 80, wiec w takim dysku sa chyba 2 talerze lecz tak zrobione ze mimo zamiast mozliwej do uzyskania pojemnosci zrobili 60 ale za to o wiekszej proedkosci itp ;) Tak cos mi sie zdaje jakos ;) moz egłowica na tych ttalerzach dochodzi tylko do połowy? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Sam mam ten dysk i sprawuj sie swietnie, choc wypadalo by go chlodzic. Teraz juz chyba kupisz niestety z gwarancja tylko na 1 rok - moj ma 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...