Radzio1234 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam. Ostatnimi czasy poszukuję takiego oto termometru jak na zdjęciach. Posiada on wyświetlacz i czujnik temperatury a także wtyczkę molex. Być może wiecie gdzie idzie dokupić taką drugą sztukę jak ta na fotce? Wpisując w wyszukiwarkę frazę: "termometr do komputera" wyświetlają mi się same schematy jak zbudować taki by temperaturę wyświetlał na ekranie :unsure: . Pozdrawiam. PS Temat raczej do żadnego działu nie pasował więc dałem go tutaj :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Do ściągnięcia na zamówienie : http://www.komputronik.pl/index.php/produc...laczem_LCD.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Yyy ale ta cena to trochę przesadzona jest... takie termometry montowano w obudowach tracera model phantom i wątpię, żeby wartość samego wyświetlacza była aż tak duża. Poza tym czcionka tam była troszkę cieńsza. Ale bardzo dziękuję za pomoc, właśnie ten termometr chcę kupić tylko w jakiejś bardziej adekwatnej co do wartości cenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Aj ! poszukaj sobie dalej : http://www.komputronik.pl/index.php/produc...ermo_black.html tez na zamowienie, jak chcesz to mam jeszcze dwa czarne. Edytowane 11 Stycznia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Właśnie po napisaniu posta znalazłem ten oto model. Sprawia wrażenie, że jest to to samo co w obudowie Tracera. Cena już też bardziej znośna ;). Także dziękuję i temat można będzie zamknąć, usunąć, wyrzucić, zakopać i w ogóle ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...