Skocz do zawartości
coldain

Studia Stacjonarne Dzienne Na Pg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam mały problem, nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat kosztu 1 semestru na studiach stacjonarnych na kierunku Informatyka. Przeglądając Google, znajduję tylko jakieś rankingi albo koszty studiów zaocznych... Chodzi mi tylko o koszt semestru, nie o koszty życia studenckiego, bo to swoją drogą. Byłbym wdzięczny za pomoc, pozdrawiam.

BTW. Jakiekolwiek informacje jak się tam studiuje, na co kładzię się nacisk itp. mile widziane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia czy są płatne, ale w Polsce studiowanie za darmo wydaje się nie do uwierzenia... I już dzwoniłem na ETI ale tam tylko automat się odzywa, zero możlwiości kontaktu z człowiekiem (przynajmniej dla nie-studenta).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

mam mały problem, nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat kosztu 1 semestru na studiach stacjonarnych na kierunku Informatyka. Przeglądając Google, znajduję tylko jakieś rankingi albo koszty studiów zaocznych... Chodzi mi tylko o koszt semestru, nie o koszty życia studenckiego, bo to swoją drogą. Byłbym wdzięczny za pomoc, pozdrawiam.

BTW. Jakiekolwiek informacje jak się tam studiuje, na co kładzię się nacisk itp. mile widziane :)

Studia są bezpłatne jeśli napiszesz matematykę rozszerzoną na maturze w miarę przyzwoicie, czyli powyżej 70%. 

Jak się studiuje ? Jeśli lubisz programowanie to zupełny lajt, jeśli nie, będziesz się musiał trochę pomęczyć. Generalnie łatwo. 

EDIT : A tak w ogóle to i tak się niczego dobrze nie nauczysz, :lol: więc jeśli idziesz z myślą, że dowiesz się czegokolwiek, to zapomnij. ;)

Edytowane przez MaciekCi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...