przeciwnik Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 pytanie tak jak powyzej i ktore najlepiej sprawdzaja sie na waszych komputerach? podajcie jakich plyt glownych uzywacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 musisz sam potestowac ja jak mialem jeszcze kt400 i asusa a7v8x to jezdzilem na via hyperion 4.45 a wczesniej na kt133a na 4.43 lub 4.41a lub 4.38 to zalezy ale moim zdaniem to one byly the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Dokladnie tak jak pisze Lagier. Zainstaluj i sprawdz poprawe/pogorszenie wydajnosci. Tylko tak dobierzesz odpowiednia wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no ja mam konkretnie pytanie nie ktory service pack ale jak go zainstalowac pamietam cos ze mialem kiedys z tym problemy (konczylo sie to wieszaniem kompa i formatem) dotyczace kolejnosci i sposobu jego instalowania i jeszcze jedno czy ten pack jest konieczny ? (KT 133A) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Tak jest potrzebny ściągasz instalkę kilkasz next next itd nic pozatym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...