AreckiFX Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Gdzieś w necie przeczytałem że Epox 8K9AI ma regulacje tylko napięcia w biosie, natomiast Epox 8K9A ma regulacje FSB, Mnożnika i Napięcia. Czy tak jest w rzeczywistości, czy to tylko pomyłka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 zapewne pomylka , ja mam 8k9a i mam wszytsko napiecie mnoznik do x25 , fsb , a 8k9ai rtozni sie tylko tym ze ma lana na plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreckiFX Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Mam taką nadzieję, bo w poniedziałek takiego Epoxa odbieram. A oto link do tej pomyłki: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6781 Na tej samej stronie istnieje specyfikacja Epoxa 8k9a i jest nieco inna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Napewno pomyłka. Wersja z I na końcu różni się tylko lanem. Nie masz się czego obawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AreckiFX Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Big THX!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 no jasne że można głupie pytanie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł@p@ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Mam taką nadzieję' date=' bo w poniedziałek takiego Epoxa odbieram. bardzo trafny wybór- u mnie plytka śmiga jak należy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A widzieliście na stronie EPoX'a naową wersję naszej płytki? SATA, wyświetlacz kodów POST. Chyba jeszcze coś tam było. Zajrzyjcie tu. Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A widzieliście na stronie EPoX'a naową wersję naszej płytki? SATA, wyświetlacz kodów POST. Chyba jeszcze coś tam było. Zajrzyjcie tu. Pozdrowionka na kt400a jest ,tzn. ze juz zaczynaja wypuszczac plyty na tym chipsecie pewnie pelna wersja tej plyty bedzie na kt600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A widzieliście na stronie EPoX'a naową wersję naszej płytki? SATA, wyświetlacz kodów POST. Chyba jeszcze coś tam było. Zajrzyjcie tu. Pozdrowionka na kt400a jest ,tzn. ze juz zaczynaja wypuszczac plyty na tym chipsecie pewnie pelna wersja tej plyty bedzie na kt600 Hłe, hłe... :lol: Dobre! Pełna wersja to już jest, tyle, że dość uboga. Mogłbym te parę złociszy więcej wyłożyć za wyświetlacz z POST bo przydatna to jest rzecz. Miałem 8KHA+ i nie raz pomogło. A SATA? Po jaką cholerę mi te <span style="color:red;">[ciach!]</span>o! Niech pojawi się masowy wysyp dysków które będą korzystać z tego "dobrodziejstwa". Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Mam taką nadzieję' date=' bo w poniedziałek takiego Epoxa odbieram. bardzo trafny wybór- u mnie plytka śmiga jak należy :lol: ja bym wolal dolozyc te 60 zł do slawnego 8rda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A widzieliście na stronie EPoX'a naową wersję naszej płytki? SATA, wyświetlacz kodów POST. Chyba jeszcze coś tam było. Zajrzyjcie tu. Pozdrowionka na kt400a jest ,tzn. ze juz zaczynaja wypuszczac plyty na tym chipsecie pewnie pelna wersja tej plyty bedzie na kt600 Hłe, hłe... :lol: Dobre! Pełna wersja to już jest, tyle, że dość uboga. Mogłbym te parę złociszy więcej wyłożyć za wyświetlacz z POST bo przydatna to jest rzecz. Miałem 8KHA+ i nie raz pomogło. A SATA? Po jaką cholerę mi te <font color="#FF0000">[ciach!]</font>! Niech pojawi się masowy wysyp dysków które będą korzystać z tego "dobrodziejstwa". Pzdr :D Dla mnie pelny Epox to z zasilaniem trojfazowym :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 napiscie mi czy ta płyta EPOX 8K9AI KT400 jest godna uwagi czy sa lepsze na kt 400 w tej cenie bo juz krecka dostaje od tego wszytskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 za 280pln lepszej plyty na kt400 nie dostaniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 mam zlozyc kompa kumplowi i padlo na EPOXA 8k9a jako kregoslup, mam pare pytan dot tej mobo: 1)jakiej jakosci jest zintegrowane audio (czy nie trzeszczy i nie szumi bez powodu) 2)czy da sie podkręci dobrego a1800lt3c wiecej niz 12.5x166 3)jakie max napiecie mozna dac na CPU 4)ilu fazowe jest zasilanie na CPU 5)czy jest gameport w zestawie, badz mozliwosc jego podlaczenia 6)czy napiecia +5V i +12V zachowuja tolerancje ATX dzieki za uwage i prosze o odpowiedzi ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 mam zlozyc kompa kumplowi i padlo na EPOXA 8k9a jako kregoslup, mam pare pytan dot tej mobo: 1)jakiej jakosci jest zintegrowane audio (czy nie trzeszczy i nie szumi bez powodu) 2)czy da sie podkręci dobrego a1800lt3c wiecej niz 12.5x166 3)jakie max napiecie mozna dac na CPU 4)ilu fazowe jest zasilanie na CPU 5)czy jest gameport w zestawie, badz mozliwosc jego podlaczenia 6)czy napiecia +5V i +12V zachowuja tolerancje ATX dzieki za uwage i prosze o odpowiedzi ;-) 1. Dźwięk nie szumi i nie trzeszczy. Nie jest rewelacyjny, ale do posłuchania mp3 wzupełności wystarczy. 2. Powinno się dać bez problemu. Ta płyta to dobra podstawa pod podkręcanie. 3. 2,0V 4. Dwufazowe 5. Tak jest Gameport 6. Napięcia zachowują tolerancje ATX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 miałem ta płytke jest fajna jak masz waska obudowe, ale jak masz to dolusz do 8rda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Zlozylem na tej plycie kilkanascie kompow i co ciekawe chyba z 10 wstawalo bez podnoszenia napiecia na FSB 400 :) Oczywiscie byly to "dobre" antki 1700, 1800 i 2000. Naprawde polecam ta plytke bo kreci procki jak marzenie i do tego sama jest super stabilna :). A co do dzwieku to jak na zintegrowany jest niezly-spokojnie mozna posluchac mp3, obejrzec film i pograc. No chyba ze ktos ma wymagania to wtedy SB Audigy2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Mam takie pytanko czy sa jakies biosy nie oficjalne do tej plytki 8K9AI na ktorych lepiej sie kreci proc???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...