nethaker Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Siema :) Czy znacie może jakiś przyzwoity i niedrogi nocleg w Warszawie żebym mógł w miarę komfortowo dostać się na ulicę Poligonową 30 (w pobliżu Ostrobramskiej) - Praga Południe? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 To może się podłącze i nie będę zakładał nowego tematu, może ktoś poleci jakiś dom noclegowy w Zakopanem :wink: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) Nethaker - a na jak długo? Jak na jedną noc, to Cię przygarnę [; mieszkam przy Ostrobramskiej (2 kroki od Radwaru) jakby co xD [; Edytowane 13 Stycznia 2010 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) Nethaker - a na jak długo? Jak na jedną noc, to Cię przygarnę [; mieszkam przy Ostrobramskiej (2 kroki od Radwaru) jakby co xD [; No nie wiem, ja bym to przemyślał. :lol: Terra: Wąż Tajwański ok. 165cm.; Lasiodora Parahybana L10 [;;) Edytowane 13 Stycznia 2010 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Spoko, Węża już nie ma (niestety...), Ale pająki mają się dobrze [; Nocleg miałbyś za free, razem z jakimś tam żarełkiem, Tyle że ja ponocach gram, więc wątpie byś się dobrze wyspał ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...