Warrior Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 http://hacking.pl/news.php?id=2237 Czyli powinien być w dobrej jakości :!: Tylko gdzie on się znajduje :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja tam bym go w kinie szukal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja tam bym go w kinie szukal :P Do kina idę obowiązkowo. Ale Matrix-a się raz nie ogląda :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 na ftpach warezowych stron juz jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Do kina idę obowiązkowo. Ale Matrix-a się raz nie ogląda :twisted: Święta prawda !! !! !! tego się raz nie ogląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 przeciekinowka byla na sieci juz od 15 maja.... kumpel wczoraj o 23 skonczył sciagac ale ja wole isc do imaxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Do kina idę obowiązkowo. Ale Matrix-a się raz nie ogląda :twisted:Wielkie slowa... Coc kolo 20 tez bede probowal go ztargac bo pewnie tak mi sie spodoba ze raz nie wystarczy... pewnie powtorzy sie chistoria z 1 czesci i znowu pujde 3 razy do kina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 na ftpach warezowych stron juz jest Np. podaj jakiś link warior1@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A ja idę 30 maja na ENEMEFa do SilverScreen - 3 filmy: Matrix, Matrix Reaktywacja i Raport Mniejszości :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 iMAXA - chyba nie powiesz że w 3D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 iMAXA - chyba nie powiesz że w 3D ??8O 8O Ale by był odjazd :twisted: :twisted: :twisted: Normalnie okularki i 3D, szczególnie sceny początkowe jak Trinity wyskakuje prezz okno i strzela do Agenta albo Akcja Neo z kopiami Smith'a :D :D Filmu nie ogładałem, tzn sciagam zgrywany z kina ale na pewno nie obejrzę go zanim nie pójdę do kina na Reaktywację :twisted: To po prostu trzeba obejrzeć kilkadziesiąt razy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ja tam bym go w kinie szukal :P Do kina idę obowiązkowo. Ale Matrix-a się raz nie ogląda :twisted: Ja mam bilety na premiere ha..ha... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 A ja wlasnie wrocilem z kina.. hehehe nawet niezle, pierwsza czesc chyba byla troszke lepsza, w tej wiecej efektow. Tyle ode mnie, wiecej nie bede zdradzal zebyscie tez mieli przyjemnosc z ogladania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 a ja jush nogami prZebieram ze zniecierpliwienia.... matrix rulezzz!!! IMAX - IMHO - to będzi ejazda... jeśli w pl go dadzą do IMAXów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 iMAXA - chyba nie powiesz że w 3D ?? Matrixa nie będzie w 3D przynajmniej na razie. Już samo przeniesienie go na wielki ekran wymagało dużo pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Śmieszny jest ten szał na Matrix'a :). Mnie on nie ciągnie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Matrix to tylko w kinie, a jak bedzie gowno to 3 czesc sie na kompie obejrzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Nigdy ! Wszystkie matrixy wladcow trzeba w kinie obejzec... potem oczywisci ztargac do domowej divixoteki ale pierwszy raz musi byc w kinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Matrix to tylko w kinie, a jak bedzie gowno to 3 czesc sie na kompie obejrzy :D Radzę 3cią obejrzeć w kinie. Sama, jedna scena kulminacyjna kosztowała 40 mln Dolarów 8O 8O 8O A 3cia część będzie na 100% dostępna także w 3D ---> IMAX :D Co tu dużo mówić, tzreba jechać......... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 na ftpach warezowych stron juz jest Np. podaj jakiś link warior1@wp.pl Właśnie ja tez bym prosil :) iunior@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 w ogole kiedy jest premiera marixa w imaxie? tez 23? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Czy wy sobiwe zartujecie? Matrix I w IMAXIE? na tym wielki mekranie ? Ja ***** :) Dwojeczki sie juz nie moge doczekac bo warezy to szaj i w ogole sie nie oplaca... Co sadzicie o tych seansach 2w1? Najpierw 1 poetm 2? To musi byc niezle... Ktos sie wybiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Już jeden gość zabił rodziców, bo chciał się wyzwolić z "Matrixa", a jeszcze jeden skoczył z wieżowca-myślał że będzie ja Neo w 1 czesci (elastyczny asfalt). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Już jeden gość zabił rodziców, bo chciał się wyzwolić z "Matrixa", a jeszcze jeden skoczył z wieżowca-myślał że będzie ja Neo w 1 czesci (elastyczny asfalt).wiesz do ogladania filmow (jak do wszystkiego zreszta) trzeba posiadac chociarz szczatkowe slady mozgu, to ze w U$A plastikowe zarcie z mcdonalda wytepilo wszystkie szare komorki (min. zastepujac je komorkami tluszczowymi) to juz nie Matrixa wina :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Też bym prosił o link do szybkiego ftp PozdrawiamTeż bym prosił o link do szybkiego ftp Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 he a ja mam bilety na premiere :lol: :D ale trzeba czekac do 24:01 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 U mnie ma być premiera 1 czerwca czy cuś... Może troche wcześniej... A bilet miał kosztować 15 a bedzie kosztował 20zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jeszcze niecale 4 godziny i bede w kinie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 hmm.. już nie moge się doczekać jak ściągnę i obejrzę. Do kina jak przypływ gotówki będzia:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 8 godzin 3 minuty :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...