Skocz do zawartości
Warrior

Matrix

Rekomendowane odpowiedzi

Do kina idę obowiązkowo. Ale Matrix-a się raz nie ogląda  :twisted:

Wielkie slowa... Coc kolo 20 tez bede probowal go ztargac bo pewnie tak mi sie spodoba ze raz nie wystarczy... pewnie powtorzy sie chistoria z 1 czesci i znowu pujde 3 razy do kina :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iMAXA - chyba nie powiesz że w 3D ??

8O 8O Ale by był odjazd :twisted: :twisted: :twisted: Normalnie okularki i 3D, szczególnie sceny początkowe jak Trinity wyskakuje prezz okno i strzela do Agenta albo Akcja Neo z kopiami Smith'a :D :D

Filmu nie ogładałem, tzn sciagam zgrywany z kina ale na pewno nie obejrzę go zanim nie pójdę do kina na Reaktywację :twisted: To po prostu trzeba obejrzeć kilkadziesiąt razy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wlasnie wrocilem z kina.. hehehe

nawet niezle, pierwsza czesc chyba byla troszke lepsza, w tej wiecej efektow. Tyle ode mnie, wiecej nie bede zdradzal zebyscie tez mieli przyjemnosc z ogladania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy ! Wszystkie matrixy wladcow trzeba w kinie obejzec... potem oczywisci ztargac do domowej divixoteki ale pierwszy raz musi byc w kinie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matrix to tylko w kinie,

a jak bedzie gowno to 3 czesc sie na kompie obejrzy :D

Radzę 3cią obejrzeć w kinie. Sama, jedna scena kulminacyjna kosztowała 40 mln Dolarów 8O 8O 8O A 3cia część będzie na 100% dostępna także w 3D ---> IMAX :D Co tu dużo mówić, tzreba jechać......... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wy sobiwe zartujecie? Matrix I w IMAXIE? na tym wielki mekranie ? Ja ***** :) Dwojeczki sie juz nie moge doczekac bo warezy to szaj i w ogole sie nie oplaca... Co sadzicie o tych seansach 2w1? Najpierw 1 poetm 2? To musi byc niezle... Ktos sie wybiera?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jeden gość zabił rodziców, bo chciał się wyzwolić z "Matrixa", a jeszcze jeden skoczył z wieżowca-myślał że będzie ja Neo w 1 czesci (elastyczny asfalt).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jeden gość zabił rodziców, bo chciał się wyzwolić z "Matrixa", a jeszcze jeden skoczył z wieżowca-myślał że będzie ja Neo w 1 czesci (elastyczny asfalt).

wiesz do ogladania filmow (jak do wszystkiego zreszta) trzeba posiadac chociarz szczatkowe slady mozgu, to ze w U$A plastikowe zarcie z mcdonalda wytepilo wszystkie szare komorki (min. zastepujac je komorkami tluszczowymi) to juz nie Matrixa wina :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi