>Max Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Jak dostać się do biosu w Laptopie??? Toshiba Satelite 5100-201, a F12 otwiera niby Bios, czyli możliwoś rozruchu kompa z twardziela, albo CD-ROM, LAN itp. Ale ja chciałbym wejść w ustawienia konkrety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak dostać się do biosu w Laptopie???Jaki model? Podaj chociaż markę bo w poszczególnych modelach są różne kombinacje np. F2, F12... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>Max Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak dostać się do biosu w Laptopie???Jaki model? Podaj chociaż markę bo w poszczególnych modelach są różne kombinacje np. F2, F12...Toshiba Satelite 5100-201, a F12 otwiera niby Bios, czyli możliwoś rozruchu kompa z twardziela, albo CD-ROM, LAN itp. Ale ja chciałbym wejść w ustawienia konkrety? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak to Toshiba to wciśnij najpierw F1 a później esc i jestes w biosie. F12 tylko ustawia bootowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>Max Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak to Toshiba to wciśnij najpierw F1 a później esc i jestes w biosie. F12 tylko ustawia bootowanie. :D Wielkie dzięki, masz browara :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 u mojego ojca f2. Jest to napisane jak byk przy starcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>Max Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 u mojego ojca f2. Jest to napisane jak byk przy starcie :)U mnie przy starcie widnieje tylko napis ''TOSHIBA" i nic poza tym.. A kiedy trzeba wcisnąć ten F2 lub F1, czy przy ponownym uruchomieniu kompa czy? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Gdy uruchami się Tobie komp od razu w sumie naciskasz F2 i juz. Ojcic tez ma toshibe wiec raczej bedzie tak samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>Max Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Gdy uruchami się Tobie komp od razu w sumie naciskasz F2 i juz. Ojcic tez ma toshibe wiec raczej bedzie tak samo :) Niestety próbowałem ze wszystkimi od F1 do F12 i żaden biosu nie pokazał, a gdy wcisnąłem ESC to wyskakuje monit, żeby wcisnąć F1 (Defaul), a jak kliknę na F1 to windows uruchamia się normalnie i teraz jestem w szoku i nie wiem co prubować dalej??? Czy ktoś jeszcze może coś zaproponować :?: :?: :?: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>Max Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Czy jeszcze dostanę jakieś propozycje??? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Czy jeszcze dostanę jakieś propozycje??? :?:W momencie uruchamiania kompa i pojawienia sie pierwszych informacji na ekranie wciśnij pause i odczytaj co tam jest napisane może jest jakaś nietypowa kombinacja klawiszy :? Druga odpowiedź jest taka, że ponoć te nowe Toshiby nie mają jako tako biosu tylko są zarządzane z win preinstalowanego na specjalnej do tego celu partycji 8O bo w Toshibie zawsze wchodziłem F1 i esc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>Max Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Czy jeszcze dostanę jakieś propozycje??? :?:W momencie uruchamiania kompa i pojawienia sie pierwszych informacji na ekranie wciśnij pause i odczytaj co tam jest napisane może jest jakaś nietypowa kombinacja klawiszy :? Druga odpowiedź jest taka, że ponoć te nowe Toshiby nie mają jako tako biosu tylko są zarządzane z win preinstalowanego na specjalnej do tego celu partycji 8O bo w Toshibie zawsze wchodziłem F1 i esc :? Dzięki, ale już dowiedziałem się w serwisie Toshiby w tej wersji laptopa, czyli S 5100-201 nie ma jako takiego biosu, można wejść do niego tylko pod windowsem jednym programem, ale DZIĘKI !!! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...