Skocz do zawartości
makusx

Kupno Netbooka.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Więc mam zamiar kupić netbooka do 1600zł. Na razie trafiłem na takie 2 Asus 1201HA lub MSI Wind u210 . Wydaje mi się ,że MSI jest trochę lepszy. Ich główne zastosowania to internet/pisanie prac/oglądanie filmów na nim lub przez TV i to chyba wszystko.

Pytanie do was który lepszy?? Czy są jakiejś inne netbooki w tej cenie lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 1800 zł jest Asus 1201N. Czyli lepszy procesor, o wiele lepsza karta graficzna, hdmi i bluetooth. Jeżeli mógłbyś dołożyć, to byłby to dobry wybór w tej cenie.

Mógłby być też Asus UL20A (w wersji bez systemu) za ~1750 zł.

Edytowane przez E57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość osób (łącznie ze mną) chętniej zaproponuje Ci Asusa, niż MSI. Pozostaje więc tylko wyrwanie jak najwyższego modelu w Twoim przedziale cenowym.

Jest jeszcze HP, ale parametry jakoś słabo wypadają przy konkurencji:

http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/754294

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra dzięki za pomoc, zostanę jednak przy Asusie 1201n przypadł mi do gustu :P Teraz muszę go upolować tylko nie wiem czy jest sens na allegro brać bo jakby się zepsuł to będzie dużo roboty z kontaktem i gwarancja, myślałem o jakimś normalnym sklepie w mieście chyba ,że z esc.pl, nie wiem co lepsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi