makusx Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam, Więc mam zamiar kupić netbooka do 1600zł. Na razie trafiłem na takie 2 Asus 1201HA lub MSI Wind u210 . Wydaje mi się ,że MSI jest trochę lepszy. Ich główne zastosowania to internet/pisanie prac/oglądanie filmów na nim lub przez TV i to chyba wszystko. Pytanie do was który lepszy?? Czy są jakiejś inne netbooki w tej cenie lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) za 1800 zł jest Asus 1201N. Czyli lepszy procesor, o wiele lepsza karta graficzna, hdmi i bluetooth. Jeżeli mógłbyś dołożyć, to byłby to dobry wybór w tej cenie. Mógłby być też Asus UL20A (w wersji bez systemu) za ~1750 zł. Edytowane 13 Stycznia 2010 przez E57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makusx Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Najbardziej to ten 1201n odpowiada. Tyle widzę ,że trudno go dostać coś ; d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie chcę robić OT, ale w tej cenie można wyrwać normalnego laptopa. Można wiedzieć, dlaczego wolisz netbooka niż laptopa? Jeśli większość czasu spędzi na biurku/na kolanach, niż w szkole/uczelni/plenerze, to raczej celowałbym jednak w laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makusx Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Właśnie w domu mam swojego blaszaka i jest mi z nim dobrze, potrzebuje właśnie coś przenośnego co mógłbym zabrać np do szkoły czy auta i tam tego używać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Większość osób (łącznie ze mną) chętniej zaproponuje Ci Asusa, niż MSI. Pozostaje więc tylko wyrwanie jak najwyższego modelu w Twoim przedziale cenowym. Jest jeszcze HP, ale parametry jakoś słabo wypadają przy konkurencji: http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/754294 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Popatrz na modele Satellite L300 Satellite L300 2CD Satellite L300-2C5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makusx Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dobra dzięki za pomoc, zostanę jednak przy Asusie 1201n przypadł mi do gustu :P Teraz muszę go upolować tylko nie wiem czy jest sens na allegro brać bo jakby się zepsuł to będzie dużo roboty z kontaktem i gwarancja, myślałem o jakimś normalnym sklepie w mieście chyba ,że z esc.pl, nie wiem co lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...