MarkPL Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Witam Mam karte PixelView ( dokładny model: PV-BT878P+ REV. 9D) Oryginalny soft napewno nie nadaje sie do nagrywania. Chciałem uzyc BtInstaller ale nie ma tam mojej karty :( Najlepiej dało sie podpasowac sterownik z PixelView TV Pro ( bo to własciwie ta karta ) ale nie ma wtedy dzwieku :( ( na tym syfnym oryginlanym sofcie dzwiek jest ) Pomocy... Juz nie mam sił :( Kombinowałem rozne "karty" wybierac w Btinstaller ale wtedy to nawet obrazu brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Kurde za moich czasów bawilem sie tylko VirtualDub'em i zawsze dzialalo(po ustawieniu odpowiedniej czestotliwosci w oryginalnym programie wlaczalem duba i zgrywalem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Najlepszym programem do zgrywania z karty TV (i nie tylko) jest iuvcr. Znajdziesz go tutaj: . Obsługuje on chyba wszystkie karty TV ale wymaga win 2k lub XP. Jest tam mnóstwo ustawień i łatwa obsługa. POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...