koniu11 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam, Chciałem zapytać was o propozycje klawiatury, która jest: a) cicha b) posiada mechanizm nożycowy, z niezacinającymi się przyciskami c) będzie mi służyć przez przez lata d) posiada normalny klawisz Shift oraz przycisk do wyłączania komputera (ew. wielkim plusem jest regulacja głośności z powodu przyszłej wymiany słuchawek do kompa, które nie posiadają takowej na kablu) Przeglądnąłem masę wątków i po tym wszystkim stwierdzam, że moim typem numer 1 byłaby BTC 6300C niestety na dzień dzisiejszy nie widze w zupełności możliwości dostania jej w Polsce. Czy któś ma jakieś źródło z którego możnaby takową dostać? Ewentualnie prosiłbym o jakąś konkurencję dla powyższej BTC. Może być to klawiatura o wysokim skoku byleby była cicha i wygodna w użytkowaniu. Z góry wielkie dzięki za pomoc i za ewentualne propozycję :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 na allegro jest jakaś btc 6300, może napisz do sprzedającego czy to wersja z USB i przejściówką na PS2 bo chyba o to chodzi ;) link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...