xtremesystems Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 mam juz dwie dziadowskie.. a potrzbuje bardzo silna (tu gdzie na laptopie mam 4 kreski , na sieciowkach z kompa mam 2 lub jedna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhp Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Nie piszesz, co masz. Też miałem dwie dziadowskie - na USB. Skończyło się na tym, że kupiłem na PCI z anteną na kablu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtremesystems Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 ja mialem jedna na pci.. i tez miala wymieniana antenke i kaszanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 pamietaj ze laptop ma duza antene ( plaktycznie cala ramka monitora LCD ) to antena ;-) sproboj pokombinowac z antenka .. inne ustawienie u mnie np : jezeli antenka nie dotyka obudowy mam 36Mbit i 1 kreske , jak dotyka to 54Mbity i 4/6 kresek ;-) napisz jaka masz sieciowke bo moze lepiej zainwestowac tylko w antene na kablu jak kolega radzi http://www.allegro.pl/item875083328_antena...2405c_5dbi.html i pokombinowac z ustawieniem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhp Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Ja nie radziłem inwestowania w antenę. ;-) Po przygodach z adapterami USB (TP-Linka - badziewie, nie dało się z nim pracować i Sagema - lepszy, działał ledwo, ledwo na najniższym zasięgu) kupiłem kartę z anteną w komplecie. Konkretnie tę: http://www.edimax.pl/pl/produce_detail.php...1&pl2_id=44 Mam od kilku miesięcy. Zero problemów. Edytowane 15 Stycznia 2010 przez vhp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...