Gi3r3k Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Może troszkę przesadzasz z tym ponad miesiąc, ale zgadzamy się w jednej kwestii - niemal na pewno karta nie będzie lub będzie, ale słabo, dostępna w dniu premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 mi chodziło od dziś. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja bym nie czekał na HD5830 tylko od razu brał HD5850. Czekać to można do śmierci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Eee tam opowiadasz , premiera HD5830 jest juz niebawem wiec mozna poczekac , chyba ze mu sie bardzo spieszy to niech bierze HD5850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dokładnie. Jakbyśmy mu kazali czekać na Fermi, wtedy można by coś takiego napisać :wink: . Rozważania nad HD5830 wzięły się stąd, że autor tematu chce kupić kartę odpowiednią do swoich potrzeb, bez zbędnego przepłacania. Dlatego radzimy poczekać na HD5830. Choć to prawda, do takiego sprzętu i FullHD HD5850 jest dobrym wyborem. Ostatnio te karty potaniały, więc tym bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preston81 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 ja cieszyl bym sie z plynnosci nawet w nizszej rozdzialce moze byc w 1650 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 ale wtedy niestety obraz ulega pogorszeniu , gdy nie jest to natywna rozdzialka monitora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preston81 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 gram w nienatywnej i nie widze roznicy poza bardziej plynna gra moze poprostu nie jestem wymagajacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Każdy zauważył by różnicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabit Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja osobiście tą różnice dostrzegłem najlepiej, grając w GTA IV. Odpaliłem tą grę w nienatywnej rozdzielczości i wszystkie filtry graficzne zostały wyłączone, a poza tym drastycznie wzrósł aliasing - i ten drugi będzie widoczny w każdej grze odpalanej w nienatywnej rozdzielczości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preston81 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 szczerze nie widze roznicy w grach na pulpicie owszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...