dominelo Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Mam sprzet jak w podpisie. Problem polega na tym ze nie wykrywa mi zadnych urzadzen, ktore podlacze pod USB (sa w 100% sprawne). w Biosie jest wszystko powlaczane jak trzeba (raczej niczego nie przeoczylem), w windzie w menedzerze urzadzen rowniez jest OK (nie ma zadnych konfliktow, kontrolery USB dzialaja poprawnie). W czym moze byc problem??? Aha...system to Win XP Prof PL...Probowalem tez pod podlaczyc pod dodatkowe USB na sledziu i nadal nic nie wyykrywa. Czy w gre wchodzi jakies uszkodzenie mechaniczne??? Szukalem w archiwum ale nie znalazlem podobnego problemu...Dzieki za wszelka pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ja mialem to samo mi pomogl maly program via_usb_filter przeznaczony jest do chipsetow via wiec i do twojego ps mi tez takie cos sie zaczelo objawiac na xpekach a w 98 bylo wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominelo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ja mialem to samo mi pomogl maly program via_usb_filter przeznaczony jest do chipsetow via wiec i do twojego ps mi tez takie cos sie zaczelo objawiac na xpekach a w 98 bylo wszystko ok No niestety u mnie to nic nie pomoglo (juz wczesniej probowalem z tym USB Filter). Dziwne jest to ze jak mam podlaczone jakies urzadzenie pod USB to winda nie chce sie zamknac, czyli jednak jakos "czuje" ze cos jest podlaczone (hehe). Macie jakies inne propozycje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a masz service paka? mi nie dzialalo jak nie zainstalowalem :) tzn sterowniki nie dzialaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 podobnie mialem, usunelem kontrlery usb, reset, znalazl je na nowo i wraz z nimi sprzet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominelo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a masz service paka? mi nie dzialalo jak nie zainstalowalem :) tzn sterowniki nie dzialaly. Jasne ze mam...instaluje zawsze na poczatku po swiezej instalce systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...