Skocz do zawartości
Jang

Coś Się ściąga W Tle

Rekomendowane odpowiedzi

Miał ktoś podobną sytuację ? Coś mi ściąga z neta i zapycha dysk C, jak daję właściwości całego dysku to widać że ubywa miejsce ale znowu jak daje wszystkie foldery(te ukryte też) to stoi w miejscu. Wygląda jakby cos się gdzieś zapisywało po za folderami :blink: Odinstalowałem różne programy co mało używam i nic, wywaliłem niektóre programy startowe. Przeskanowałem tez ad-awar, mam kasperskiego i też nic nie wykrył jedynie mogę ruch sieciowy zablokować to wtedy jest ok. Na początku to ściągało sie tak z 30kb/sec teraz tak 100 z odstępami. Jakieś pomysły?? Właśnie skanuje wszystkie porty...

Edit: grzebałem 2 dni za tym cholerstwem, po napisaniu tematu doszedłem przez kasperskiego po portach do programu jednego który coś pobierał :) Można zamknąć :) Jakbym napisał temat 2 dni temu to bym się tyle nie męczył haha

Edytowane przez Jang

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze przydziel staly rozmiar pamieci wirtualnej albo daj jej inna partycje

Nie używam pamięci wirtualnej :wink:

Wszystko się wyjaśniło w kasperskim w monitorze sieci. Tak czy siak dzięki za pomoc chłopaki. Ten netlimiter sobie zobacze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi