Jang Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Miał ktoś podobną sytuację ? Coś mi ściąga z neta i zapycha dysk C, jak daję właściwości całego dysku to widać że ubywa miejsce ale znowu jak daje wszystkie foldery(te ukryte też) to stoi w miejscu. Wygląda jakby cos się gdzieś zapisywało po za folderami :blink: Odinstalowałem różne programy co mało używam i nic, wywaliłem niektóre programy startowe. Przeskanowałem tez ad-awar, mam kasperskiego i też nic nie wykrył jedynie mogę ruch sieciowy zablokować to wtedy jest ok. Na początku to ściągało sie tak z 30kb/sec teraz tak 100 z odstępami. Jakieś pomysły?? Właśnie skanuje wszystkie porty... Edit: grzebałem 2 dni za tym cholerstwem, po napisaniu tematu doszedłem przez kasperskiego po portach do programu jednego który coś pobierał :) Można zamknąć :) Jakbym napisał temat 2 dni temu to bym się tyle nie męczył haha Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Jang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 moze przydziel staly rozmiar pamieci wirtualnej albo daj jej inna partycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) W wierszu poleceń wpisz polecenie "netstat -b" - wyświetla ono nazwy programów łączących się z netem. Edytowane 14 Stycznia 2010 przez kamail86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Ewentualnie http://www.netlimiter.com/download.php -> monitor Lepiej widac co działa. Edytowane 14 Stycznia 2010 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 moze przydziel staly rozmiar pamieci wirtualnej albo daj jej inna partycjeNie używam pamięci wirtualnej :wink: Wszystko się wyjaśniło w kasperskim w monitorze sieci. Tak czy siak dzięki za pomoc chłopaki. Ten netlimiter sobie zobacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...