deczklav Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Odpalam sobie plik mpeg w media playerze, czekam i wywala errorem: Generator klas Class Factory nie może dostarczyc żądanej klasy. 8O Moze ktos wie ocb :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Madia Player nie odtwarza mpeg. Ściągnij sobie QuickTime Player Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ?! :| Jak to nie odtwarza? CHyba bardziej quick time jest do tego niezdolny ;) Moze masz zryopane kodeki w windowsie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat Madia Player nie odtwarza mpeg. Ściągnij sobie QuickTime Player 8O :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 No to czemu MP nie odtwarza mi filmików z HL2, a QTP odtwarza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat No to czemu MP nie odtwarza mi filmików z HL2, a QTP odtwarza :?bo to sa MOV ciulu!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat Cytat No to czemu MP nie odtwarza mi filmików z HL2, a QTP odtwarza :?bo to sa MOV ciulu!!!!!!! moze troszke lagodniej, panie wszyskowiedzacy ... a nie odrazu ciulu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat Cytat Cytat No to czemu MP nie odtwarza mi filmików z HL2, a QTP odtwarza :?bo to sa MOV ciulu!!!!!!! moze troszke lagodniej, panie wszyskowiedzacy ... a nie odrazu ciulu ... kurde gosc tez na mnie bluzgal to jak mialem powiedziec - kurde nieuk jeden nie popatrzyl nawet co sciaga ze to *.mov!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a! Kto tu kogo zbluzgał :? :? !! Pomyliło mi się. Fakt, chodzi mi o *.mov :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat <font color="#FF0000">[ciach!]</font>! Kto tu kogo zbluzgał :? :? !! Pomyliło mi się. Fakt, chodzi mi o *.mov :lol: no widzisz... pierw pomysl zanim napiszesz mi tez sie pomylilo to nie ty bluzgales - mialem to do kogo innego napisac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 To chyba ten plik jest jakis z*bany... :| Sciągałem go z e-mule prawie 2 tyg... lol..... A z kodekami tez nie ma problemow... 8O ( Nie sciagajcie 'Cradle 2 the Grave-CD-2, 1. Lepiej zassac jakies inne 'wydanie' tego filmu. Ten nawet komentarzy nie miał...) :arrow: THX za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Cytat Odpalam sobie plik mpeg w media playerze, czekam i wywala errorem: Generator klas Class Factory nie może dostarczyc żądanej klasy. 8O Moze ktos wie ocb :?: www.divix.pl wejdz tam na forum na 100 % ci odpowiedza ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...