Gość Gumis1983 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 wiem ze to blachy temat ale pilnie potrzebuje zakupic oscypka mieszkam w warszawie wiedz troszke mi nie podrodze do zakopanego itp pozatym brak czasu moze ktos wie gdzie w naszej pieknej stolicy mozna go kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Imo żaden pakowany oscypek nie przebije dobrego, świeżego oscypa od górala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Przed Tesco na Połczyńskiej kiedyś sprzedawali, ale ostatnio byłem tam z pół roku temu, więc nie wiem jak jest aktualnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Są eksportowane do Londynu, pakowane po 3szt. Google it Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 wiem ze to blachy temat ale pilnie potrzebuje zakupic oscypka mieszkam w warszawie wiedz troszke mi nie podrodze do zakopanego itp pozatym brak czasu moze ktos wie gdzie w naszej pieknej stolicy mozna go kupic Przejście podziemne Marszałkowska-Aleje Jerozolimskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Przejście podziemne Marszałkowska-Aleje Jerozolimskie.mówisz o rondzie dmowskiego? w tym stoisku mięsnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ja ostatnio kupiłem całkiem dobrego oscypka w centrum, w podziemiach przy wyjściu na chmielną. Raz gościa widziałem z oscypkami, potem już niestety nie. Poszukaj. Kiedyś sprzedawali obok mnie na placu szembeka, bądź pod uniwersamem. Sprawdź tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Moja babcia na Wolumenie chyba czasem kupuje, niby to prawdziwi górale sprzedają, ale jak jest na prawde to nie mam pojecia. W smaku ujdą, ale w porownaniu do takiego z gór raczej sie nie umywają (szczegolnie grillowanego na stoku pod piwko :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...