dastin Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam mam problem bo od pewnego czasu wyświetla mi się komunikat jak włączam komputer taki " Component 'shdocvw.dll' or one of its dependencies not correctly reginsted: a file is missing or invalid" taki mi się wyświetla... to jest coś poważnego i czym może to być przyczyną innych błędów na komputerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) Spróbuj w uruchom (Start->Uruchom) wpisać regsvr32 c:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll Jeśli to nie pomoże, to wgraj od nowa plik, a mianowicie do napędu włóż płytę, następnie uruchom wiersz poleceń (Start->Uruchom->cmd) i wpisz expand x:\i386\shdocvw.dl_ c:\windows\system32\shdocvw.dllZa x wstaw literę swojego napędu. Edytowane 18 Stycznia 2010 przez Marians Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...