prz3m3k1 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam. Mam pytanie o : Link do aukcji (KLIK) Jestescie w stanie mi powiedziec, czy da sie na tym sluchac na zwyklych glosnikach komputerowych muzyki? Chodzi o to "zeby tylko normalnie gralo", bez zadnych bajerow itp, zwykle odtwarzanie dzwieku z komputera. Potrzebuje pilnie dla kogos za tanie pieniadze, chce sie dowiedziec cos o tych kartach (niechce zebyscie pisali "kup pci" itp.) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 ale jeśli to do peceta, naprawdę warto "kupić pci". Za jakiegoś starrego Aureal Vortex zapłacisz kilkanaście złotych, a jakość będzie nieporównanie lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 takie wynalazki na usb to sobie odpuść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) w sumie mi się udało dopaść kartę USB na PCM2702 za 65zł.. ale to był fart. Edytowane 18 Stycznia 2010 przez ainaruth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k33l Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Że ludzie to kupują :angry: a po drugie to jak z dwóch kanałów stereo można uzyskać 5.1? Przecież tam jest stereo + mic i nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Bo to jest efekt "3D 5.1" ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 NIE WARTO, NIE WARTO, NIE WARTO I JESZCZE RAZ NIE WARTO !!! Dźwiękówka na twojej płycie jest po stokroć lepsza... Jedyne dzwiękówki z których byłem zadowolony na USB to te dołączane do SteelSeries 5H V2, Sberia USB i ta z ROCCAT KAVE... Zadowolony pod względem CS'a i odwzorowania przestrzennego. Nie wiem jak te creative na USB działają ale cała reszta to była PADAKA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Letrev co sadzisz o tych roccat kave ? (poza dzwiekowka, bo mam xfi) waham się między nią a hd 555 - glownie gram w gry i ogladam filmy w 5.1 na sluchawkach Słuchawki Do Gier - Temat Zbiorczy - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 2 tutaj dodatkowo rozpisalem swoje preferencje, sorki za dublowanie watkow, ale chce ja kupic za ok tydzien, wolalbym do tego czasu miec dane ze wszelkich mozliwych zrodel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...