dick Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Mam taki oto problem z Xp: czeęsto wyskakuje komunikat: (tutaj jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły) pamieć nie może być read/write :evil: oczywiście poźniej zawiesz się explorer...ufff mam wszystkie łatki do SP1 komp mam nie kręcony...może ktoś wie jak ten błąd naprawić..? problem wystepuje tylko pod xp, win2000 i win2000 server chądzą bez zarzutu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 no to sobie chyba sam odpowiem: wywal xp i zapomnij o tym syfie.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 no to sobie chyba sam odpowiem: wywal xp i zapomnij o tym syfie.... 8)e tam ;) proponuje sprawdzic sterowniki do kanalow ide - moze to tam tkwi problem ew zainstaluj sp1 i wszelkie pozniejsze laty, najnowsze sterowniki do mobo ew przelec dysk scandiskiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 jak pisałem w pierwszym poscie mam wsio sp1 i pozniejsze łaty, problem wystepuje raz na jakis czas ale jest tak denerwujący że wywaliłem xp w czarną dziurę, pozatym co do sterów to mam wsio nowe, a kanały ide nie maja tu nic, problem dotyczy pamięci a nie hadeków lub cedeków...kiedys był jakis fix na ten problem ale jak widać niedziała..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...