(D)jur(on) Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 w skrocie moj konfig kompa to Duron 800 plyta Abit KT7 128MB RAM i gf2mx (reszta niewazna). przyszedl czas aby cos zmienic i teraz mam dwie opcje do wyboru: 1. kupic nowa plyte Epoxa 8KHA+ i pamieci DDR 256MB a reszta stara 2. kupic nowy procek Athlon 1.33Ghz ciut lepsza grafike (no i moze jeszcze z 128MB RAMu jak starczy kasy) a plyta stara Powiedzcie co lepiej bo sie zdecydowac nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 wybieram odpowiedź numer 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 no wezcie radzcie! po prostu musze sie zdecydowac a jest na tm forum kilka osob z ktorych zdaniem sie licze no i moze by cos powiedzieli opcja 1 zy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Wybierz opcję nr.1, mocno podkręć Durona i zbieraj na grafikę..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 opcja numer 1 ,durka latwo odblokowac wiec mozesz zapodac jakies obrzydliwie wysokie FSB :D , dzieki wiekszemu voltarzowi jeszcze wycisniesz wiecej MHz no i DDRy ps.pozatym na abita KT7 nie wstawisz athlona 1333 ze wzgledu na brak szyny 133 (chyba ze masz KT7A) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 1. podkręcisz tego durona do 1190=7*170 (bardzo optymistyczna wersja - chociaż przy napięciu 2,2V nie wiadomo co może sie zdażyć, napewno możesz usmażyu ćjajecznice na nim). DDR Samsunga albo chociaż Nanya Podkręcisz tego GF 2MX powiedzmy na 220/220 i będzie śmigać aż miło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 telefon do coompla please :) 1.czytaj wyrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Tylko wariant nr 1 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 rowniez 1 pozniej se dozbierasz na procka ale juz np. thoroughbreda i gf4 juz kupisz za 500zl i full wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Wybierz bramke numer 1. Podkręcisz proca a później uzbierasz na proca, a niedługo mają potanieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Oczywiscie ze nr 1 ! Na Epoksie go ladnie wykrecisz :twisted: + DDRy to juz w ogole bedzie fajnie. No i przede wszystkim plyta bardziej "przyszlosciowa"....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zdecydowanie 1.Jeszcze tylko warto się zastanowić na Emnic zmiast Epox. Chyba wyjdzie troszkę taniej a to to samo przecież... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 1 to lepsze rozwiązanie. na tej płycie wykręcisz procka i będzie spox a w międzyczasie zbieraj na grafę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Opcja nr 1 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 opcja 1 - a potem dopiero grafa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Najpierw plyta, pozniej podkrec proca, a nastepnie jak bedzie cash wariant 2 lub 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zdecydownie 1. Potem jak będzie jakiś przypływ gotówki to wrzucisz lepszą grafikę a następnie proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Cytat Zdecydowanie 1.Jeszcze tylko warto się zastanowić na Emnic zmiast Epox. Chyba wyjdzie troszkę taniej a to to samo przecież...Tylko gdzie ja znajdę tą płyte ? Bo ja jej jeszcze nie widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zdecydowanie odpowiedź numer 1 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 dzieki wszystkim wer7y macz :D i mi ten nr1 bardziej pasowal. po prostu chcialem sie upewnic. ta plytka teraz cos kolo 500zl a pamieci to bym chcial kupic te slawne Samsungi. moze ktos wie gdzie je dorwac :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Cytat Cytat Zdecydowanie 1.Jeszcze tylko warto się zastanowić na Emnic zmiast Epox. Chyba wyjdzie troszkę taniej a to to samo przecież...Tylko gdzie ja znajdę tą płyte ? Bo ja jej jeszcze nie widziałem.8O 8O 8O ,Chyba nawet w tweaku była. A na 100 % w większości sklepów jest.Poszukaj to znajdziesz... A jak dalej nie możesz znaleźć to masz np. http://www.komputronik.com.pl Enmic NMC 8TCX2 Via KT266A 390.00 jest ATX, Socket A, 3 x DDR 184-pin, FSB 200/266 MHz, 6x PCI, AGP x4, OVERCLOCKING Jak dobrze pamiętam to ten model. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Wybieram Bramke numer 1. TFU odpowiedz pierwsza. Najlepsza alternatywa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Oczywiscie numer 1. Wieksze mozliwosci rozbudowy i takie tam :). Tylko bierz Enmica bo jest tanszy, a jak wiadomo to to samo co epox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Kurcze to i ja wezme tego Anemica :D tylko powiedzcie mi dlaczego wiekszosc kupuje Epoxy? przynajmniej na tym forun Anemików jak na lekarstwo ale widzilalem kilka :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Onik kupuja Epoxa bo... jest bardziej znany i tyle, a malo osob wie, ze to jest to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 rzeczywiscie w komputroniku jest ta plytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja bym wzial opcje numer 2, a czemu to niewiem, tak jakos :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ale ja juz wybrałem tylko zamiast epoxa kupie enemica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Cytat dzieki wszystkim wer7y macz :D i mi ten nr1 bardziej pasowal. po prostu chcialem sie upewnic. ta plytka teraz cos kolo 500zl a pamieci to bym chcial kupic te slawne Samsungi. moze ktos wie gdzie je dorwac :?: Chyba w esklepie tłika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Cytat Ale ja juz wybrałem tylko zamiast epoxa kupie enemicaTylko jeszcze poczytaj który to dokładnie jest Emnic, bo ja niezbyt pamiętam ale chyba ten co napisałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...