shaper Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam! Czy ktos moze mi doradzic ladna i cicha obudowe midi tower? Moje wymagania: - dwa duze wentyle (wlot i wylot) z filtrem, dobrze by bylo zeby mialy regulacje (cos jak w antec three hundred) - musi miec slot 3.5 na czytnik kart (powyzszy antek tego nie ma?) - super byloby gdyby zasilacz byl monotwany na dole wentylem w dol - gniazda usb, mic, sluchawki najlepiej jak najwyzej ulokowane Sprzet mam wyciszony (arctic freezer 7 rev 2, speedfan :wink:,) , niestety obecna obudowa (ankermann) ma 3 sloty na twarde dyski a planuje zrobic macierz raid 0 plus jeden lub dwa dyski na backup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ile zł na budę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaper Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jak bedzie piekna i praktyczna to nawet do 400zl lub ciut wiecej. Wszystko bedzie zalezec od pytania: czy warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 K58, K62, Fractal Design Define R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaper Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 A jak wyglada sprawa ze slotem na czytnik kart 3.5cala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhmih Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 a ja znowu polece obudowe ktora sam kupilem http://sklepwgk.pl/prod35989_Thermaltake_E..._zasilacza.html 3 duze wentyle plus filtry ,zasilacz na dole z filtrem, regulacja potencjometrem z przodu, wejscie na sluchawki i mic z przodu u gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaper Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 czy przy minimalnych obrotach wentyle sa slyszalne mocno ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhmih Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie ,moje dwie noctua 12cm 1200obr szumia troche glosniej niz te duze w obudowie, sa ciche ,tu jest fajna recenzja tej budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaper Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zamowienie na Fractal Design Define R poszlo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...