GoLo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 potrzebuje nazwy/linka do jakiegos progarmu ktory mi zrobi miniaturki o jednakowych wysokosciach(szerokosc moze byc rozna zeby byly dobre proporcje) z plikow o roznych rozmiarach. zrobil bym to recznie.. ale czasu mam niewiele a fotek duzo(ponad 40) :( z gory Wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Polecam "Batch conversion/Rename" w starym, dobrym IrfanView... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 prawie idealny :D ale kazdy plik jest troche innych wymiarow.. i jesli ustawie zeby przerobil mi na np. 150x150 to beda niektore rozciagniete w szerz a niektore w zdluz... :( niezachowuja sie proporcje orginalne :| a jesli wezme procentowo.. to jedne beda mialy wymiary 10x10.. a inne 300x300 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 IDEALNY!!! :D Menu File :arrow: Batch conversion/Rename :arrow: zaznaczasz Use advanced options :arrow: klikasz Set advanced options :arrow: zaznaczasz Resize :arrow: wpisujesz rozmiar, np. 150x150px :arrow: zaznaczasz Preserve aspect ratio :arrow: ...i ognia!!! Polecam też zaznaczyć Sharpen i ustawić wartość około 20... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 DZIEEEEKI OGROMNE :D faktycznie idealny :D jeszcze raz BIG THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Irfan View jest idealny. Lepszy od ACDC (tak sie to pisze?) i jest bardzo lekki. Dobra, dobra, wiem ze nie na temat. Juz mnie tu nie ma... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 doc: Czy Ty może na prowizji jesteś u Skiljana? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...