DaRoN Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Hej. Potrzebuję lepszego zamiennika dla UTC4558. Póki co wyguglałem, że mogę wsadzić NTE928N. UP: Teraz wyczytałem (do jakiś Alteców gośc wsadził), że moge wsadzić OPA2135PA albo OPA2134PA. Poradźcie jaki najlepszy będzie :) (może jakiś inny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Wzmacniacze Burr browna sa dobrymi kostkami... wystarczy porównać PDF-y... do tego piekielnie szybkie ( full power do 1.3Mhz ! )a max do 8mhz...Ale napiecie maja niższe +-15V(max18V) a 4558 +-22V BB zawsze jest dobrze kojarzone.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Muszę zmierzyć ile dostaje, ale po prostowaniu i filtrowaniu będzie gdzieś +/-17V. Będę brał raczej te, które mam dostępne na miejscu. Żeby było szybko :). Taki możeminicniedający mod :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...