q8ic Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Naczy te 40W różnicy specjalnej różnicy nie robi. Chodzi o klasę zasilacza (kto go wykonał - coolermaster to marka nie firma) i ewentualnie jego stan techniczny - sprawny/złom. Również stawiam na kartę, później zasilacz. Źle doradzono, że zapomniano o zasilaczu, te z budami rzadko są do ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja mówię, że trafiłeś na lipny egzemplarz płyty głównej. Miałem kiedyś identyczny problem ze swoją, poszedłem do sklepu, bez szemrania wymienili na nową i działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeda Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 dzięki za rady... potrzebuje już pracować na tym kompie więc nie wiem co robić, zasilacz mogę kupić w miarę szybko, tylko jaki? jeśli dalej nie zadziała to muszę odesłać płytę do sklepu a to znowu potrwa wiekiii.... może pomożecie wybrać coś dobrego, sklep który mam w zasięgu ręki to ten: maplin da się tutaj coś wybrać? dobrze by było zmieścić się tak w £50-60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Ale to bez sensu kupować na pałę. Zrób to co możesz - wyklucz grafę i zasilacz (podmiana, lub miernik) a wtedy zostanie płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeda Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 no i zasilacz też skreślony z listy podejrzanych :( dalej nie działa... odsyłam płytę do sklepu... trudno... chyba jedyna rzecz której nie mam możliwości sprawdzenia... zobaczymy... tylko ile to potrwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeda Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 witam ponownie, właśnie oddali mi pieniądze ze sklepu za płytę główną, nie dali znać czy była uszkodzona czy nie, ale prawdopodobnie tak :( no i teraz jaką płytę kupić? chciałbym coś z tego sklepu: PC_World doradzicie jeszcze żeby pasowało i działało jak trzeba? z góry dzięki za poświęcony czas :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 ASUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeda Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) dzięki... a ten nie mógłby być? asus Edytowane 11 Lutego 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Może być. Tutaj masz recenzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeda Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 (edytowane) podziękował po raz kolejny :lol2: Edytowane 11 Lutego 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...