kot Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 witam mam pytanko czy w AGP pro można wsadzić karte na zwykłym AGP myśle że można ale na slocie znalazłem wielką czerwoną naklejke "WARNING THIS SECTION IS ONLY FOR AGP PRO GRAFIC CARD" a więc można czy niemożna tnx za podpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 mozna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Można, ale nie zdzieraj tej naklejki jeżeli jest przyklejona na slocie tzn, zakrywa go od góry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jakie w ogole wyszly karty na slocie agp pro, ktory jest stosowany chyba tylko w asusach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jakie w ogole wyszly karty na slocie agp pro, ktory jest stosowany chyba tylko w asusach ? Chyba tylko w asusach. A złącza tego używają WILDCATY, voodoo chyba też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 AGP PRO powstało z myślą o dostarczeniu prądożernym kartom odpowiedniego zasilania. Teraz i tak większość firm stosuje rozgałeźniki z kabli zasilających, a więc złącze się marnuje. Bez obaw wsadzaj w to AGP normalną kartę :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Wildcat'y - tak Voodoo - nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 ...ktory jest stosowany chyba tylko w asusach ?AGP Pro jest stosowany w dwuprocesorowych płytach niemalże wszystkich firm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jakie w ogole wyszly karty na slocie agp pro, ktory jest stosowany chyba tylko w asusach ? Chyba tylko w asusach. A złącza tego używają WILDCATY, voodoo chyba też w starszych soltekach tez,min.drv2/4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 w starszych soltekach tez,min.drv2/4 Ano. Ja na SL-75KAV też mam slot PRO z zaślepką/naklejką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...