Michaelius Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 W ramach trwającej obecnie kontrakcji (www.kontrakcja.pl) jest okazja zwrócić uwagę , że brak usługi Live! w Polsce nie dotyczy tylko konsolowców , ale dotyka również nas. W związku z tym mam prośbę o pomoc przy opracowaniu listy gier PC, których działanie jest niemożliwe bo zalogowanie do tej nieistniejącej u nas oficjalnie usługi lub gier które z braku tejże nie mogą pobierać dostępnego w tej usłudze DLC, lub też takie których funkcjonalność została w polskim wydaniu zmniejszona poprzez wycięcie kodów live. Ja na razie znam 3 przypadki: Dawn of War II - gra do jakiekolwiek rozrywki w tym również w trybie single player wymaga zalogowania do nieistniejącej usługi Xbox Live! GTA 4 - bez zalogowania do Live! nie można grać po necie ani zapisywac stanu gry w single player. Fallout 3 - Polska edycja jest pozbawiona kodów do Live! przez co niemożliwe jest pobieranie jakichkolwiek dodatków do tej gry (chyba? ) Jak znacie jakieś podobne to walcie później to pozbieram i wyślę do autorów strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dirt 2 - zapisy gry (można niby grę zapisać po przez stworzenie konta lokalnego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 W ramach trwającej obecnie kontrakcji (www.kontrakcja.pl) jest okazja zwrócić uwagę , że brak usługi Live! w Polsce nie dotyczy tylko konsolowców , ale dotyka również nas. W związku z tym mam prośbę o pomoc przy opracowaniu listy gier PC, których działanie jest niemożliwe bo zalogowanie do tej nieistniejącej u nas oficjalnie usługi lub gier które z braku tejże nie mogą pobierać dostępnego w tej usłudze DLC, lub też takie których funkcjonalność została w polskim wydaniu zmniejszona poprzez wycięcie kodów live. Ja na razie znam 3 przypadki: Dawn of War II - gra do jakiekolwiek rozrywki w tym również w trybie single player wymaga zalogowania do nieistniejącej usługi Xbox Live! GTA 4 - bez zalogowania do Live! nie można grać po necie ani zapisywac stanu gry w single player. Fallout 3 - Polska edycja jest pozbawiona kodów do Live! przez co niemożliwe jest pobieranie jakichkolwiek dodatków do tej gry (chyba? ) Jak znacie jakieś podobne to walcie później to pozbieram i wyślę do autorów strony. Można tworzyć konta offline do gry w singla (zapisywanie stanów gry itp.). http://forums.gamesforwindows.com/p/7889/73434.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Street Fighter 4 - multiplayer? Fuel - multiplayer I to chyba na tyle z tych co mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Gear of war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Batman: Arkham Asylum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Tak chyba będzie łatwiej... Lista wszystkich gier obsługiwanych przez Games for Windows LIVE - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games..._Windows_titles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...