Peedro Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Szukam jakiegoś dobrego LCD do 220-250 zł na allegro. Oczywiście najlepiej coś większego od 17" (obecnie posiadam CRT17"). W tej cenie wybór jest niewielki, więc prosiłbym o doradzenie, bo szukam czegoś z czego mogę być w miarę zadowolony (wiem że w tej cenie cudów nie będzie), co nie będzie smużyło i będzie dawało przyzwoity obraz. Oczywiście nie może mieć jakichkolwiek skaz, przebarwień itd na matrycy (na takie oczywiście nie patrzę nawet). Poza tym jakoś nie mam zaufania do tych mało znanych mi firm. Mam nadzieję że ktoś zarzuci jakąś propozycją ;) w razie czego mogę rozważyć coś co będzie deczko droższe, ale będzie naprawdę tego warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freddy10 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 może Medion MD30159 w panoramie: tylko byś musiał opchnąć obecną 17stkę za jakieś 50zł, żeby dołożyć do tego mediona, no chyba że już to uwzględniłeś w biznes planie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Medion do mnie nie przemawia, chyba nie bez powodu utarło się żeby od mediona trzymać się z daleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 http://allegro.pl/search.php?from_form=1&a...gtext&buy=0 - ja mam takiego juz 1,5 roku i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...