esem Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jak zainstalować sterownik do karty dźwiękowej? Menadżer urządzeń pokazuje brak sterownika dla "Urządzenie audio na High Definition Audio". Dowcip polega na tym, że są sterowniki dla SP2 Jak poradzić sobie z SP3 :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Te do SP2 nie działają z SP3?? Dźwięków na tej płycie co w podpisie?? Jak tak to tu masz link do sterowników > http://www.viaarena.com/Driver/v7300a.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Te do SP2 nie działają z SP3?? Dźwięków na tej płycie co w podpisie?? Jak tak to tu masz link do sterowników > 3445573[/snapback] Te do SP2 nie działają z SP3?? Dźwięków na tej płycie co w podpisie?? Jak tak to tu masz link do sterowników > http://www.viaarena.com/Driver/v7300a.zip Potwierdzam: ta paczka też nie ma sterów dla SP3 Jakiś pomysł :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Mylisz się - ta paczka ma stery dla SP3. Problem polega na tym, aby najpierw zainstalować UAA pod SP3. Odpowiedzi szukaj w Google, bo jest trochę tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) A macie Q-Sound ? Bo ja mam nie. Dźwięk mam, HD Adeck też. No i oczywiście problem opisany na wstępie. Google przewertowane - nic nie wniosło nowego. UAA Bus for HDA jest. Ale nie ma Q-Sound Edit: odpuściłem sobie winXP, na "seven" nie ma problemu. Ale doszedłem, że sterownik jest w paczce z CCC (ATI) a nie z VIA. Edytowane 29 Stycznia 2010 przez esem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...