hector Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Czy w SB live 1024 (ct 4830) można podłaczyć sześć głośników (5+1) do tej pory działa mi przód i tył po lewej i po prawej nie działa środek i woofer. Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 oczywiscie ze mozna... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Sprawdz ustawienia sterownika dotyczace ilosci glosnikow jak tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a czy sb live 1024 ma wyjscia analogowe na centralny i basowy glosnik? (bo ja w swoim nie zauwazylem - wydawalo mi sie ze dopiero sb live 5.1 ma cos takiego) na pewno mozna go podlaczyc przez wyjscie cyfrowe do zewnetrznego dekodera (daje to b.dobre efekty z filmami z dzwiekiem ac3 ale muzyka i gry są w stereo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 hmmm gry z EAXem tez powinny dzialac w 5.1 w ogole scigalem sterowniki juz kilka razy i nie mam 5.1 w ustawieniach do wyboru sa tlyko 2, 4 i sluchawki nie wiem co ejst z tym shitem ale te drivery maja dziwne farmazony na XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...