Balrog Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Mam wielki problem. Moim zamiarem było wycięcie otwory w obudowie, w ścianie bocznej, i za pomocą uszczelki w o przekroju wkształcie litery "H" zamocowanie szkła. Ewentualnie, kupienie uszczelki o przekroju w kształcie litery "U" i przyklejenie szyby odtyłu. Ale za cholerę nie mogę kupić uszczelki. Dziura w obudowie jest, niestety nie udało mi sięwyciąc jej dokladnie, i ścianki są troszkę nie równe. Muszę to zakryć czymś, najlepiej uszczelką, albo czymś innym... Proszę pomóżcie, P.S. Czy jest ktoś z Zabrza i wiem gdzie można kupić odpowiednią uszczelkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jesli nie mozesz dostac odpowiedniej usczelki "H" to przejdz sie do motoryzacujnego i tam maja uszczelki do malucha :D "U" Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mintoy Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Opcja szukaj!!!! http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=310...=asc&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...