creatoorrr Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Chciałbym się was spytać na ile wycenilibyscie mojego laptopa którego chce sprzedać. Został on kupiony w marcu 2007 roku więc ma niecałe 3 lata. [Cena 4600zł] Jego stan jest bardzo dobry. Laptop jest zadbany. Informacje o laptopie: Notebook Toshiba Tecra A8-183 Core2 Duo T5500 4 GB Memory [ Kingston ] 15.4" Ekran DVD , XPP Proszę o opinie. Z góry dziękuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 wydaje mi się że koło 3000zł ale mogę się mylić :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie warto sprzedawać chyba że mus . Model z przed 3 lat niestety nie osiągnie przyzwoitej ceny. Słaby proc jak na obecne realia cienki dysk grafika praktycznie tylko do biura No i matryca , która odstaje dość mocno od obecnie produkowanych. Następna sprawa , brak gwarancji no i wiek dla lapka 3 lata to już jest wiek dojżały i w każdej chwili można się spodziewać awarii , wystaw na allegro od 1 pln to Ci prawdę powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaCuCh Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 wydaje mi się że koło 3000zł ale mogę się mylić :razz:Za 3000 to można teraz mieć o wiele bardziej wydajnego notebooka i do tego nowego. Ten jest warty może połowe tej kwoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...