WAV Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam, mam asusa pro5av, od dwoch dni smaoczynnie zmienia mi sie jasność ekranu, raz sciemnia raz rozjaśnia, nawet kilkakrotnie w ci ągu minuty. Irytujące i chyba nie potrzebnie męczące i mnie i monitor Być może coś namieszałem w ustawienia zasilanie bo jest ich kilka do wyboru. Jeśli ktoś ma jakis pomysł to czekam na odpowiedzi, chyba to nie wina szwankującego wyświetlacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 To notebook tak? Może masz włączoną automatyczną regulację jasności ekranu ze względu na jasność otoczenia? Czujnik w pewnych warunkach oświetleniowych nie radzi sobie i często sam go wyłączam. U mnie w asusie odpowiada za to kombinacje Fn+A. Spróbuj, może pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAV Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 To notebook tak? Może masz włączoną automatyczną regulację jasności ekranu ze względu na jasność otoczenia? Czujnik w pewnych warunkach oświetleniowych nie radzi sobie i często sam go wyłączam. U mnie w asusie odpowiada za to kombinacje Fn+A. Spróbuj, może pomóc. "Ambient light sensor disabled" OK, to na pewno to, dzieki za pomoc i szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...