nyciur Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Orientuje się ktoś może czy podczas Hunta jak kupię kilka przedmiotów to za przesyłkę muszę płacić za każdym razem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Pocku bierz bierz! A jak nie będą chcieli wysłać to targaj chamidła po sądach :lol: Cena ma być niższa od tych 0 PLN, więc powinni Ci zwrócić więcej niż 279 zł. A tak na poważnie to troszkę zapomniałem o tej stronce. Akurat dostałem małe dofinansowanie i zastanawiam się nad jakimiś dobrymi słuchawkami (zamknięte) w dobrej cenie jakby się trafiły. Były jakieś 15 minut temu ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Orientuje się ktoś może czy podczas Hunta jak kupię kilka przedmiotów to za przesyłkę muszę płacić za każdym razem ?? http://www.ibood.com/pl/pl/how_place_order#delivery_costs Nie no ludzie trzymcie mnie dziś, bo nie wytrzymam. Gzie Moderatornia ? Cena jest uzależniona od wagi paczki. Także nawet jak wyślą kilka przesyłek to pewnie policzą to wagowo od sztuki. Mało kto oferuje kilka przedmiotów w jednej przesyłce. W zależności od wagi i wielkości paczki. Edytowane 11 Marca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) ja kupilem tą sanse 16 gb :D za 300 zl mysle ze nigdzie nie znajde chociaz na allegro sa po 379 i tak mysle ze sie oplaca a co do sluchawek to widzialem jakies pchelki sony tylko. Edytowane 11 Marca 2010 przez OL1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Ktoś orientuje się co do jakości tych sztućców? Właśnie szukam do mieszkania. /ok, poszło się czesać. Edytowane 11 Marca 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) A na jakiej zasadzie działa gwarancja? I ile trwa wysyłka. Bo w sumie mam trochę pieniędzy na koncie które się nudzą. Jakby tak udało się coś kupić na huncie i sprzedać na allegro za kilkaset zł więcej to bym nie pogardził ;) PS. Wiem typowy Polaczek kombinator :x Edytowane 11 Marca 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 przed chwila przez sekunde widzialem jakis amplituner onkyo byl za 900 zl na allegro ceny od 1500 :D przydalo by sie wiecej kasy bo mozna by bylo pare rzeczy kupic do domu:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 ja kupilem tą sanse 16 gb :D za 300 zl mysle ze nigdzie nie znajde chociaz na allegro sa po 379 i tak mysle ze sie oplaca a co do sluchawek to widzialem jakies pchelki sony tylko. też ją kupiłem, nie sugeruj się allegro, bo teraz cena spadnie na parę tygodni (póki ci, którzy się nachapali na huncie nie wyprzedadzą "zapasów), a potem znowu będzie wyższa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Jakieś 30 min temu była Sansa 32GB za 359zł ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) ps. wczoraj łyknąłem dwie wagi. Będzie jak znalazł na urodziny jakieś ;] A o której były, jaki model i po ile ? , bo dzień wcześniej zastanawiałem się nad modelem ''medisana psm'' niestety tuż po drugiej poszedłem spać .W sumie posiedziałbym dłużej ale zdenerwowało mnie straszne przymulenie strony ibooda i notoryczne błędy w rodzaju komunikatu ''502 Bad Gateway'' gdy klikałem na ''kupuję'' albo wskakiwały całkiem inne oferty w tabelce do wypełnienia danych niż te na które klikałem ''kupuję'' ,poza tym niektóre oferty najpierw startowały w holandii i jak pojawiały się u nas to były już na starcie z komunikatem ''wyprzedane'' . Dopiero po tym jak padło forum ibooda (około drugiej) ,to dałoby się wtedy już coś normalnie zamówić bez tych wyskakujących błędów ale już nie miałem do tego nerwów . Zobaczymy jak korzystne oferty będą dzisiaj do północy ,bo niektóre są np tylko 20zł taniej od tych co były przed huntem na iboodzie . EDIT: Teraz jak padło oryginalne forum ibooda ,to akuratnie przyda się poniższa alternatywna stronka z archiwum poprzednich ofert wraz z podanymi byłymi cenami ,tak że będzie można bezpośrednio porównać o ile taniej wystawiają produkty w dzisiejszym huncie od tych cen co były przed huntem na iboodzie . http://www.ibood.info.pl/archive.php http://www.ibood.info.pl/forum/viewforum.php?forum_id=2 Edytowane 11 Marca 2010 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) teraz to dali do pieca :lol2: Legendarne syreny iBOOD HUNT ! « wstecz * Dystrybutor: iBOOD * Typ: syreny iBOOD HUNT * Kolor: czarno-niebieski * Skomentuj produkt >> 6,95 zł Cena: 6,95 zł Więcej informacji To do Ciebie należy decyzja kiedy zapalić syreny iBOOD Hunt! Od dziś możesz się cieszyć błyskiem tego niebanalnego gadżetu, który rozjaśni Twoje biurko! Wystarczy, że podłączysz je do komputera i od razu masz atmosferę jak z HUNT’a! Syreny są zasilane przewodem USB, więc nie musisz się bać, że baterie się wyczerpią! Na co czekasz? Złap okazję! Złap legendarne syreny iBOOD HUNT! Edytowane 11 Marca 2010 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 to było równo o 24 na początek hunta, więc możliwe, że to już koniec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 było co ciekawego na huncie? bo obserwuje od 12 dopiero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) najfajniejszy był chyba zestaw grający nie pamiętam dokładnie producenta itd. ale przeceniony z 4 z hakiem na 1 z hakiem, tak to nic jakoś strasznie mi się nie rzuciło w oczy edit: znowu sansa... już była 32, 8 teraz 16, to juz chyba ostatnia ;p Edytowane 11 Marca 2010 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 było co ciekawego na huncie? bo obserwuje od 12 dopiero. Teraz jest Multimedialny odtwarzacz przenośny MP3 Sandisk Sansa View 16GB za 279zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Teraz jest Multimedialny odtwarzacz przenośny MP3 Sandisk Sansa View 16GB za 279zł Chyba nie zrozumiałeś pytania ale co tam ;) trochę się powtarzają z tą ofertą więc chyba nie będzie już nic ciekawego no ale może się mylę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) przed chwilą był Olympus E-600 z kitowym obiektywam za ~1600zł, chciałem sobie sprawdzić cenę i już nie było... był może 2 minuty. wg ibooda przecena z 3 tysi. Edytowane 11 Marca 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Teraz jest znowu iRiver E200 8GB za 250+30zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 ten zegarek co teraz jest, to w polsce w ogóle nie znajduje go ani na allegro ani w sklepach... w jakimś włoskim kosztuje 119 EURO, więc oferta imo jak najbardziej ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Od kiedy wszedłem na iBooda, to cały czas jest "Odtwarzacz multimedialny ODYS z dyktafonem i możliwością rozbudowania pamięci" - o normalne że tak długo jeden item? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Nierot więc będzie długo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Sansy View juz się conajmniej 2 razy dzisaij wszystkie przewinęły, tak samo aparat (olympus). Syreny widziałem ze 3 razy juz ;P W Niemczech już po hunt`cie. Edytowane 11 Marca 2010 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 U nas też się chyba właśnie skończył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 no i po huncie, nic nie kupiłem, w sumie mało interesujące oferty. emepe czwórki mnie nie kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Właśnie chyba jednak nie jest po - w nocy, przy największym natężeniu (koło 2 godziny) w pewnym momencie było tak, jak teraz - zdjęte te syreny i odliczanie, napisy, że jest hunt itd. myślałem, że już koniec, w końcu po godzinie oferty dalej były wystawiane (ale bez licznika) i dopiero potem wrócił także licznik - więc polecam obserwować :) Tym bardziej, że wtedy było identycznie jak teraz (nie działały "skomentuj" i "poprzednie oferty"). Byłem pewny że koniec (były te krótkofalówki takie), brat który ze mną siedział poszedł spać, a potem zonk, strona wróciła ;). Ale jak wolicie, jakby co więcej dla mnie :D Edytowane 11 Marca 2010 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 W holandii i belgii znowu jest hunt , przed chwilą były zegarki a teraz są walkie talkie , tak że całkiem możliwe że i u nas po chwili przerwy będzie trwał nadal ,tym bardziej że ten Ekspres do herbaty co jest teraz dostępny u nas był przed chwilą oferowany we wszystkich krajach obsługiwanych przez ibood . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) O widze ze jest Ibood Box teraz w Holandii. A cały czas na niego poluje ;P Coś mi się zdaje ze faktycznie i u nas to nie koniec Hunt`a - Hufi pokazuje 56% sprzedanych tych kubków do kawy :P Edytowane 11 Marca 2010 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 u nas był dość długo. A co tam takiego jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 u nas był dość długo. A co tam takiego jest? masz na mysli ze był ten box u nas ?? Co tam jest - niespodzianka :P kazdy box jest inny. Nie którzy podostawali w ostatnich boxach słuchawki, aparaty, itd. A kosztowało to 70 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) no był u nas, jakos z godzinę-dwie temu, niedawno szkoda że nie wiedizałem, wziąłbym :P Edytowane 11 Marca 2010 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...