mpeg-4 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Znalazłem stronkę z wykazem tego co i za ile było dostępne od wczoraj od północy do teraz : http://hufi.to.pl/2010/03/11/miedzynarodowy-hunt-podsumowanie/#more-284 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 niech to naprawiają, w Holandii mają hunta w najlepsze a my nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Amplituner Onkyo TX-SR577 z zestawem głośników Jamo A402 HCS5 za ile to było ? bo na tej stronce co podałeś pisze 1zł... qfaa tego nie przeżyje Amplituner Onkyo TX-SR577 899.95 zł 1500 normalnie :/ Edytowane 11 Marca 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) 899- bez głosników Edytowane 11 Marca 2010 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 cena kosmos, widzę, że też był 2 minuty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Niestety załapałem się tylko na głośniki JBL. Orientuje się ktoś czy iBood wystawia fakture na firmie? Nie widziałem tam takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Orientuje się ktoś czy iBood wystawia fakture na firmie? Nie widziałem tam takiej opcji. to źle patrzyłeś :), jest taka opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 to źle patrzyłeś :), jest taka opcja. Faktycznie jest taka opcja. Ślepy chyba byłem. Firma będzie wdzięczna ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Nie wiem czy nie wziąc tego ekspresu. Lubie pić herbatę i to sypaną najlepiej. Zamawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husky83 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Zawsze bieżące archiwum znajdziecie tutaj: HuFI - hunter for iBOOD :: Archiwum produktów Uaktualniane automatyczne, nawet w czasie Hunta.. Do tego od razu linki do Skąpca i Nokauta (przy czym też tworzone automatycznie, nie zawsze pokażą to co trzeba). Swego czasu napisałem też program o nazwie HuFI, jednak iBood zabronił mi udostępniania go. Program wykrywał Hunta, wyliczał przybliżoną ilość przedmiotów (czasami podawał dane z kosmosu, ale zgodne z procentami podawanymi przez iBood), pokazywał nową ofertę od razu, gdy tylko się pojawiła. Może któryś z forumowiczów używa, popytajcie :) Ja w każdym razie nie mogę Wam go udostępnić... Szukajcie, a znajdziecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Jak to jest z gwarancją? Zakupiłem te głośniki JBL jakie ostatnio były i zastanawiam się nad tym. Na stronie piszą tylko: "Prosimy o kontakt z działem obsługi klienta iBOOD, w razie jakichkolwiek problemów technicznych lub uszkodzeń zakupionych produktów. Aby skontaktować się z działem obsługi gwarancyjnej prosimy o skorzystanie z formularza kontaktowego dostępnego na naszej stronie." Rozumiem, że podstawą do roszczeń gwarancyjnych jest faktura, jaką dostaje się z przesyłką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 a nie było nic w pudełku ? na forum ibooda jest napisane zeby z nimi się kontaktować i ze gwarancja jest chyba na podstawie dowodu zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 To tyle to i ja wiem ;P w pudełku była tylko ta faktura z lisem od nich. SlavOK, ty chyba coś kupowałeś od nich ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Filtr przepięciowy Gembird Silvershield Surge Protector SISF-PMS 189,95 zł Cena zaproponowana przez iBoodTeraz! 94,95 zł + (29,95) IMO 90 zł za listwę to i tak dla mnie za dużo. Bez względu co ona tam posiada za bajery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 A w Niemczech mają kupon na 60 minut jazdy Lamborghini B-) iBOOD.de - Internet's Best Online Offer Daily - Jeden Tag ein super Angebot! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) To tyle to i ja wiem ;P w pudełku była tylko ta faktura z lisem od nich. SlavOK, ty chyba coś kupowałeś od nich ;> Mistrzu, dostałeś już paczkę z Creature II? U mnie jeszcze się zaległe wagi łazienkowe nie pokazały. @ Devil tyle że ta listwa jest faktycznie przecież przepięciom, a nie jak te zwykłe rozgałęźniki za 19zł z lampką. Edytowane 15 Marca 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Nie creature, te wcześniejsze, on tour XT czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Dostałem jednego dnia i wagi i JBL. Waga działa bez problemu. Gorzej z głośnikami. Zapomnieli wspomnieć o angielskiej wtyczce do gniazdka ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Przecież dają przejściówkę (mi do 3 zestawów dali 3 przejściówki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Dostałem maila że dziś wysłali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) No ja wczoraj dostałem ten Ekspres do herbaty. Ogólnie fajna zabawka do robienia ICE TEA z normalnej sypanej herbaty. Problem jest taki, że nie mam do tego żadnego dzbanka z odpowiednim otworem, by móc do nie wlać naciągniętą herbatę bez fusów. Ale jak coś znajdę to z pewnością będę częściej korzystał w domu. Mam serdecznie dosyć mdłych herbatek z torebki. Zero aromatu. Teraz tylko zaopatrzyć się w mieszankę dobrych herbat. ;) Na realizację zamówienia czekałem 7 dni od dnia potwierdzenia wpłaty na konto. Paczka szła gdzieś z zachodnich Niemiec. Kurier UPS może i porządny, ale chyba się pomylili. Śledziłem dokładnie trasę paczki i po wyjeździe z Niemiec pojechała gdzieś do Łodzi. Do jakiegoś miasta/miasteczka Krosniewice. Taki był przynajmniej przedostatni skan zanim paczka pojechała do Wrocławia. Co dziwne, w tym mieście, które znajduje się koło Łodzi nie ma żadnych magazynów UPS. Także nie wiem skąd ten dziwny skan. W każdym razie było ponowne planowanie wysyłki i w rezultacie czas dostawy z piątku 19 marca, zmienili na poniedziałek 22 marca . Troszkę to dziwne ;) Edytowane 23 Marca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Nie prościej było kupić takie coś? ZAPARZACZ DO KAWY-HERBATY-KOMPLET-4 SZKLANKI-HIT! (966648333) - Aukcje internetowe Allegro Ostatnio kupowałem dość podobne urządzenie w Tesco chyba za 30zł. Sprawdza się wyśmienicie. Najpierw sypiesz herbatę, potem wkładasz cedzak i zalewasz wodą. Po minutce dwóch podnosisz ten tłok i opuszczasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Śledziłem dokładnie trasę paczki i po wyjeździe z Niemiec pojechała gdzieś do Łodzi. Do jakiegoś miasta/miasteczka Krosniewice. Do mnie też paczki z UPS idą przez Krosniewice... nie wiem o co z tym chodzi ale już któraś paczka przy monitoringu właśnie ma skan w tej miejscowości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 U mnie to samo. Podzielę się moim spostrzeżeniami - kupiłem sanse 32GB na huncie, dziś przyszła, razem z iriverem 8gb (podaję pojemności bo różnych modeli tych marek nie było ;)). Iriver jest normalnie w opakowaniu, a sansa przyszła sama, ze słuchawkami i kablem - wtf?! :blink: W ofercie nie było słowa o tym... Z ciekawości spojrzałem też w opis irivera i pudełko też nie jest zaznaczone, trochę się wkurzyłem... Dodatkowo 3cia paczka, którą zamawiałem na huncie (i to przed tymi!) jeszcze nie doszła, jak spojrzałem w śledzenie paczki, to wyszła z niemiec, do holandii, wróciła do niemiec i cały czas tam przebywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dzisiejsza oferta chyba była dobra ;) Elektroniczny stojak pod telewizor Vogel z pilotem * Więcej informacji » * Skomentuj produkt » 1 789,95 zł Cena zaproponowana przez iBoodTeraz! 279,95 zł + (39,95) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dobra, szkoda, że o 12 już nic nie było :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Polowałem na Sony x1050. Był za 589zł z wysyłką. Kliknąłem "kupuję". Lux, myślę - udało się. Weryfikuję dane, daję "dalej". Błąd. Nic się nie dało zrobić, strona nie odświeżała się. Bez sensu... A lagi jak nie wiem co. Walkmany Sony x1050 są teraz w vobisie za 599 zł : http://www.vobis.pl/oferta/odtwarzacze_mp3/mp4/893565_odtwarzacz_mp4_sony.aspx Dla porównania cena z hunta : iBOOD.com - Internet's Best Online Offer Daily! ...i ze standardowej oferty ibooda : iBOOD.com - Internet's Best Online Offer Daily! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Hunt właśnie się zaczął : iBOOD.com - Internet's Best Online Offer Daily! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 JBL Creature II - 120 zl. - Szok. Nie zdarzylem dobić targu ;/ Zapowiada sie długa noc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 No i znowu niemcy i holendrzy mieli w huncie kilka dodatkowych rzeczy np różne telewizory itp których u nas tradycyjnie nie było <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...