Garfield^ Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 jest też masa firm w których za odbiór osobisty płacisz dodatkowo, ciekawi mnie ile to ludzi obserwuje załóżmy za 2 miesiące będzie jakaś naprawdę ciekawa oferta i okaże się że o 00:02 towar będzie wyprzedany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Teraz czytałem komentarze na forum ibooda dotyczące ceny wystawionych tam perfum i padła tam ciekawa kwestia porównywania cen kosmetyków z allegro , i padł tam celny argument że nawet jeżeli na allegro cena jest porównywalna z cena z ibooda to i tak warto będzie je zakupić na iboodzie (oczywiście jeżeli będą znacząco taniej niż w pewnym sklepie ,a w tym przypadku różnica jest akurat dość niewielka) ,bo niestety prawdopodobieństwo nabycia na allegro podróbki jest dosyć wysokie a niestety fakt jest taki że podróbki kosmetyków są tam ostatnio prawdziwą plagą . http://www.ibood.com/pl/pl/product_list_co..._ml_dla_kobiet/ Edytowane 5 Lutego 2010 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 O tych podróbkach z allegro to nawet na PPC już byłą długa dyskusja. Wniosek taki, że ryzyko kupienia podróbki jest ogromne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 ciekawi mnie ile to ludzi obserwuje załóżmy za 2 miesiące będzie jakaś naprawdę ciekawa oferta i okaże się że o 00:02 towar będzie wyprzedany ;)Bo tak też jest. Jeśli oferta jest naprawdę okazją to towar zostaje wyprzedany w parę(naście) minut po północy. Zdziwiłbyś się ile osób specjalnie nie śpi do północy byle tylko zobaczyć "co dziś na iBodzie" i wtedy dopiero spać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Bo tak też jest. Jeśli oferta jest naprawdę okazją to towar zostaje wyprzedany w parę(naście) minut po północy. Zdziwiłbyś się ile osób specjalnie nie śpi do północy byle tylko zobaczyć "co dziś na iBodzie" i wtedy dopiero spać.To północ jest aż tak późną godziną, że trzeba "specjalnie do niej czekać"? :blink: serio pytam, dla mnie to dziwne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 No jak ktoś wstaje o 6 rano, to północ może być dla niego późną godziną ;) Czy ktokolwiek kiedykolwiek widział coś okazyjnego na ibood? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) Kiedyś był jakiś telewizor tanio chyba :lol: Czasem są tanie oferty, ale na Allegro czesto mozna trafic na niegorsze okazje. Edytowane 7 Lutego 2010 przez PMichalak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) Czy ktokolwiek kiedykolwiek widział coś okazyjnego na ibood? Okazyjny cenowo był ostatnio np najwyższy model odtwarzacza MP4 Sony X ,w sklepach widziałem go za 1200zł a na iboodzie był za 644,95 zł + (29,95) a to już jest spora różnica w cenie , ale z tego co widzę to nie ma jeszcze komunikatu że został wyprzedany ,tak że jest możliwe że jak będzie tzw ''hunt'' to cena może jeszcze opaść . http://www.ibood.com/pl/pl/product_list_co...ukujacymi_hala/ Poniżej recenzja tego odtwarzacza : http://forum.mp3store.pl/topic/57485-sony-...portable-audio/ No i ten tv też był w dobrej cenie : http://www.ibood.com/pl/pl/product_list_co...art_pamieci_SD/ Edytowane 7 Lutego 2010 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 To północ jest aż tak późną godziną, że trzeba "specjalnie do niej czekać"? :blink: serio pytam, dla mnie to dziwne :P Dla studenta nie, dla normalnego człowieka tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 No i zakupiłem dwa robociki kuchenne ehehe pchnie się po sąsiadach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 30zl taniej niz w sklepie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 30? Wg. ibood to 300... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Jakbym tak patrzył jak ty ile jest taniej, to bym każdy towar z supermarketu kopił -bo w końcu jest taniej wg supermarketu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Na allegro są nieco drożej + 49,00 zł przesyłka kurierska : http://www.allegro.pl/item912512874_philip..._sklepowej.html To jest nowy model bo na polskiej stronce philipsa jeszcze go nie ma w ofercie ,a na holenderskiej już jest :wink: . http://www.consumer.philips.com/c/roboty-k...CONSUMER%3Dtrue http://www.consumer.philips.com/c/keukenma...CONSUMER%3Dtrue Edytowane 9 Lutego 2010 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Akurat ogladalem poprzednie oferty z tego calego ibooda niedawno, i jedyne co z tego mi podchodzilo to ten robot ;) A tu dzis jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Koniec, wyprzedane :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Cos podobnego do ibooda http://komukomu.pl/ Tylko to juz nie takie okazje jak ibood Edytowane 9 Lutego 2010 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwlo Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 W sprawie uczciwej ceny, jak i magazynów, bezsprzecznie masz rację - Ale myślę, że mogliby działać jak niektóre firmy -sklepy- magazyn posiadają w jednym miejscu, zaś gdy klient składa zamówienie, rozsyłaja produkty do danego sklepu -klient przy tym nie płaci za przesyłkę :_) Na pewno mają kilkanaście -kilkadziesiąt ofert, więc wysłanie w ramach firmy, przykładowo raz w tygodniu zbiorczych zamówień nie powinno im zbyt wiele wynieść :)Pewnie też bym się cieszył gdyby tak było, pisałem w tej sprawie do obsługi, podejrzewam że nie tylko ja ale z Polską obsługą ciężko się dogadać wysyłają tylko suche formułki. Może kiedyś będzie lepiej, ale w sumie nie dziwię się iBood'owi o wiele łatwiej wysyłać wszystko z jednego miejsca i tam wszystkimi przesyłkami zarządzać. Ostatnio ruszyła akcja iBood i Twitter w której mozna upolować kupon na darmową przesyłkę, więcej tutaj: 3459970[/snapback] Cos podobnego do ibooda http://komukomu.pl/ Tylko to juz nie takie okazje jak ibood Komukomu nie jest samo: Proszę sprawdzić tutaj: Polskie serwisy ala iBOOD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Dzisiaj fajna oferta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Faktycznie dzisiaj warto kupować, chociażby po to żeby sprzedać drożej. Na allegro za 2100 zł najtaniej, a gdzie indziej trzeba jeszcze kilka stówek więcej dać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Dokładnie, ja ledwo kupiłem a już sprzedałem hehe, tylko nie warto ubierać się w kilka sztuk jak się nie ma kupca bo zaraz na allegro pojawi się 10 aukcji za 1600zł... Edytowane 23 Lutego 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) Na allegro już się pojawiły w cenie ~1900zł i do tego na jednej aukcji ktoś nawet bezpośrednio z ibood'a wkleił zdjęcie. Edytowane 23 Lutego 2010 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 (edytowane) qfaa żałuje, że nie kupiłem więcej tych kamer :/ myślałem, że jeszcze będą a tu [gluteus maximus], wyprzedane. @carek zdjęcia to tam ch.... opisy wklejają słowo w słowo haha Edytowane 23 Lutego 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 U mnie średnia okazja. Cena kamerki na ibood £300 plus przesyłka, a na ebay za £380 i przesyłka za free :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 ile czasu idzie paczka od nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) mi dochodzą tak około 7-10 dni, zazwyczaj z Niemiec wysyłają. Edytowane 24 Lutego 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 o 24 zaczął się hunt, świetne okazje, ale lagi jak nie wiem - ciężko coś wyłapać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Polowałem na Sony x1050. Był za 589zł z wysyłką. Kliknąłem "kupuję". Lux, myślę - udało się. Weryfikuję dane, daję "dalej". Błąd. Nic się nie dało zrobić, strona nie odświeżała się. Bez sensu... A lagi jak nie wiem co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Życie. Nie wiem czy mi telefon wytrzyma ;] ps. wczoraj łyknąłem dwie wagi. Będzie jak znalazł na urodziny jakieś ;] 0,00 zł Cena zaproponowana przez iBoodTeraz! 279,95 zł + (29,95) Mp3 Sandisk Sansa View 16GB Hell no! Co za oferta :lol: Edytowane 11 Marca 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) Pocku bierz bierz! A jak nie będą chcieli wysłać to targaj chamidła po sądach :lol: Cena ma być niższa od tych 0 PLN, więc powinni Ci zwrócić więcej niż 279 zł. A tak na poważnie to troszkę zapomniałem o tej stronce. Akurat dostałem małe dofinansowanie i zastanawiam się nad jakimiś dobrymi słuchawkami (zamknięte) w dobrej cenie jakby się trafiły. Edytowane 11 Marca 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...