hands0me Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Witam forumowiczów :) Mam pytanie odnośnie nowych catalystów 3.4 W nowych sterownikach jest ponoc cos takiego co swpomaga wyswietlanie divxow - ale to dziala ponoc tylko z chipami R300 - ja mam Radeona 9100 wiec R200. I w moim przypaku zauwazylem ze po wgraniu nowych catalystow divxy maja teraz inna jakosc - czy lepsza nie wiem - troszke wydaja sie jakby bardziej wygladzone oraz zauwazylem mniejsze obciazenie procesora podczas odtwarzania plikow divx. ale kiedy wlaczam np. jakis teledysk zgrany z TV w formacie MPG2 to na catalystach 3.2 obraz byl lepszy - teraz jakos tak bardziej widac znieksztalcenia obrazu jakie wprowadza kompresja divx. Czy mozna jakos to wspomaganie odtwarzania divxow wylaczyc? Czy moze tez ja cos zmysla i moze juz źle widzę na oczy ;) Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 jak nie ma w sterownikach , to narazie sie raczej nie da , ale napewno wyjdzie jakis programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...