fireblade3 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Wiec uzywam (w wyjatkowych okolicznowsciach niedzialalnosci winzgrozy) knoppixa + ustawienia na dyskietce i bardzo mi zalezy zeby miec w nim gg (kiedy winzgroza nie dziala) ale z tytulu ze uruchamiam go z cd to nie moge w nim nic zainstalowac i teraz czy jest jakies gg (ekg gnu gadu itp....) ktore dziala bez instalacji lub po przekopiowaniu skas .... (jezeli ktos ma cos takiego to prosilbym bardzo o wyslanie mi na mailafireblade3@wp.pl bede wdzieczny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 ooo, ja tez uzywam knoppixa ostatnio:) i dodam ze mi sie bardzo podoba :P Gdyby wlasnie niemoznosc zapisania ustawien na dysku :( Z tego co wiem to mozesz uzyc kadu, ale chbya musisz miec partycje fat23 bo ntfs knoppix mi nie chcial widziec. Normalnie odpalasz i powinno zaskoczyc. Jest jeszcze gaim w knoppixie ale nie uzywalem go jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 witam ja pod knoppixem używałem ekg fajny programik ale w trybie textowym - trza siem przyzwyczaić :) wszytko ładnie sie instaluje i działa próbowałem również instalować kadu ale nie wychdzi bo kadu ingeruje bardziej w pliki konfiguracyjne ps. jak instalujecie ekg to tylko do domowego katalogu !!! inaczej nie idzie pozdrowiena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...