pl00b00 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 mozna dokladniej :oops: czyli jak bym chcial jusz np warcraft 3 odpalic, albo splinter cella to musze ustawic tae same opcje i w zakladce opgl i w d3d. bo nie moge zalapac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 mozna dokladniej :oops: czyli jak bym chcial jusz np warcraft 3 odpalic, albo splinter cella to musze ustawic tae same opcje i w zakladce opgl i w d3d. bo nie moge zalapac. Chodzi o to ze w grze wybierasz czy chcesz D3D czy OGL. Jak wybierzesz directa to w cata ustawiasz directa, a jesli wolisz openGL i w tym trypie masz uruchomionego SC to w opcjach ATI ustawiaz open GL.... Teraz jooz qmasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Dzisiaj ja je pokatuje. Zobacze moze w koncu znikna problemy z toca :Djak sprawdzisz Toca 3 to daj znać!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 mozna dokladniej :oops: czyli jak bym chcial jusz np warcraft 3 odpalic, albo splinter cella to musze ustawic tae same opcje i w zakladce opgl i w d3d. bo nie moge zalapac. Chodzi o to ze w grze wybierasz czy chcesz D3D czy OGL. Jak wybierzesz directa to w cata ustawiasz directa, a jesli wolisz openGL i w tym trypie masz uruchomionego SC to w opcjach ATI ustawiaz open GL.... Teraz jooz qmasz ?? a o ile mi wiadomo to chyba w sc nie ma wyboru miedzy d3d a opgl. wogole teraz to wiekszosc gier nie ma. ale kusz lapie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskomp Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 jak udalo Ci sie je zainstalowac?? mi wywalilo jakies bledy i przerwalo instalacje!!! ale sprobuje recznie!! na stronie tworcow www.omegacorner.com jest napisane ze nowe omegi wspieraja ati radeon 9200/9500/9600/9700/9800 a ty masz 9100 i to na pewno jest problemem pozdro (burak :) ) a ja mam takie pytanie odnośnie omeg, czy Omegi mają w sobie zarówno stery jak i control panel ? Czy po instalacji Omeg, doinstalowuję już normalny ControlPanel od "zwykłych " Catalystów ?? Prosiłbym o ewentualne wskazówki pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 dobra z tymi sterami to sobie jusz poradzilem i chodza spox, a nawet jeszcze lepiej. heh na moim konfigu splinter cell w anizo 4 i aa4 i detalach na high oraz 1024X768 chodzi miodzio :D. mam tylko jedno pytanie jezeli chce zmienic anizo i aa do splinter cella to musze to zmienic w zakladce d3d czy obu d3d i opgl??? bo nigdy nie moglem sie z tym polapac. czyli np do splintera dziala d3d zakladka a do quake3 opgl. dobrze mowie ?? no fajnie fsaa x 4 to iile ci klateczek wyciaga 5 bo chyba to dla ciebie jest plynnie. No sorry ale jak ludzie takie glupoty wygaduja to juz zygac mi sie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 ee tam wygrzebujesz stare tematy :P dobra przyznam sie, ze teraz jak jusz wiem jak sie to wsio ustawia to spliter chodzi mi plynnia w aa 2 i anizo 4 w 800x600 po upaczowaniu. wtedy przy rozdzielczosci 1024x768 nie mialem poustwaieana tak jak ma byc. i oficjanlnie PRZYZNAJE sie do bledu. jesli bedzie ci tak lepiej to pisze P_S_Z_E_P_R_A_S_Z_A_M 8) , ze tak napisalem, ale nie bylem uswiadaomiony. jusz dobrze ??? aha i tekst jest pisany calkowicie powaznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ee tam wygrzebujesz stare tematy :P dobra przyznam sie, ze teraz jak jusz wiem jak sie to wsio ustawia to spliter chodzi mi plynnia w aa 2 i anizo 4 w 800x600 po upaczowaniu. wtedy przy rozdzielczosci 1024x768 nie mialem poustwaieana tak jak ma byc. i oficjanlnie PRZYZNAJE sie do bledu. jesli bedzie ci tak lepiej to pisze P_S_Z_E_P_R_A_S_Z_A_M 8) , ze tak napisalem, ale nie bylem uswiadaomiony. jusz dobrze ??? aha i tekst jest pisany calkowicie powaznie. P_S_Z_E_P_R_O_S_I_N_Y P_R_Z_Y_J_E_T_E :wink: czuje sie o wiele lepiej i zawsze dobrze jest uswiadomic kogos ale aniso se ustaw na x16 bo i tak spadku wydajnosci nie uswiadczysz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 tez sie ciesze :D i thx za podpowiedz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 u mnie w 3dmarku 2001 se te nowe Omegi daly duzo wiecej punktow niz na Catalystach 3.4 :) Tyle ze punkty punktami a jakosc obrazu i szczegolowosc detali moze byc gorsza - ja osobiscie optycznie roznic nie zauwazylem ale kto wie czemu te stery byly znacznie lepsze od referencyjnych ATI - moze karta czegos nie przelicza na Omegach. Po tych wszystkich szwindlach z driverami i 3dmarkami ciezko mi wierzyc w prawdziwa i uczciwa optymizacje sterownikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Limerro jaka byle ruznica pomiedzy 3.4 a omega 3.4 ( ilosc marqw) ?? Ja na podobnym cfg nie zauwazylem zbytniej rooznicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...