Skocz do zawartości
oliwa

Takiego fortrona to jeszcze tu nie było.

Rekomendowane odpowiedzi

no dobra jak juz sprawy zaszly tak daleko to dam linka do forum M-K.NET tam wrzucalem odnosniki do prostych blokow do zasilacza TU odnosniki

No jak dla mnie rewelka tylko ze kupe roboty zeby to zrobic i łatwo mozna cos spaprac :(

Ale efekt na pewno rewelacja bo zlikwidował problem nagrzewania płytki od tych wszystkich grzałek. Tylko zrób cos takiego w warunkach domowych (u mnie: dremel, imadło, stołek i jakies tam podstawowe sprzety w stylu śrubokręt :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jasne ze masz racje obejrzyj te linki i zdjecia co zapodal benek to dopiero jest mod zasilki no ale ile to sie narobic trzeba no i koszty.

Za mojego moda dalem 25 za blok no i 6 zł bzdety czyli 31zł

A jak bym robił takiego to kupa kasy samo polutowanie pewnie z 20 - 30 by mnie skasowali a Poznan tani nie jest jesli chodzi o tego typu sprawy

Szkoda ze nie czytasz uwaznie postow bo juz trzeci raz pisze ze jest bardzo cicho tzn. wiatrak sie zalacza dopiero gdy radiatory i bloki osiagna jakas tam tem czyli ogolnie w stresie sie to dzieje, a w necie jest cicho nie liczac rzecz jasna tego wrednego PFC :(

Nad którym właśnie sie zastanawiam .

Moze jakies sugestie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie liczac rzecz jasna tego wrednego PFC :(

Nad którym właśnie sie zastanawiam .

Moze jakies sugestie ???

obciac kabelki , wykrecic i <span style="color:red;">[ciach!]</span>c :twisted:

pozniej oczywiscie polaczyc czarny z czerwonym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem o tym tylko tak mysle ze po cos to zelastwo tam wpakowali i zastanawiam sie jak to wplynie na stabilnosc mojego kompa bo poki co skala (sprawdzalem na 3dmarku 48h non stop zapetlony bez screenow miedzy testami) i chcialbym zeby tak zostalo :)

Wiec prosze o uwagi na ten temat i wiem ze gdzie na forum to bylo tylko tak w sumie nie bylo jakiego dobrego uzasadnienia - podsumowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi