oliwa Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 no dobra jak juz sprawy zaszly tak daleko to dam linka do forum M-K.NET tam wrzucalem odnosniki do prostych blokow do zasilacza TU odnosniki No jak dla mnie rewelka tylko ze kupe roboty zeby to zrobic i łatwo mozna cos spaprac :( Ale efekt na pewno rewelacja bo zlikwidował problem nagrzewania płytki od tych wszystkich grzałek. Tylko zrób cos takiego w warunkach domowych (u mnie: dremel, imadło, stołek i jakies tam podstawowe sprzety w stylu śrubokręt :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 no chyba że masz ciepły blok to efekt jest. ale i tak uważam że przykręcenie wszystkiego do bloku dałoby lepszy efekt. ale to już więcej roboty. a zasilacz mam nowy więc nie ma co warczeć. ale ciszej masz cociaż ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 no jasne ze masz racje obejrzyj te linki i zdjecia co zapodal benek to dopiero jest mod zasilki no ale ile to sie narobic trzeba no i koszty. Za mojego moda dalem 25 za blok no i 6 zł bzdety czyli 31zł A jak bym robił takiego to kupa kasy samo polutowanie pewnie z 20 - 30 by mnie skasowali a Poznan tani nie jest jesli chodzi o tego typu sprawy Szkoda ze nie czytasz uwaznie postow bo juz trzeci raz pisze ze jest bardzo cicho tzn. wiatrak sie zalacza dopiero gdy radiatory i bloki osiagna jakas tam tem czyli ogolnie w stresie sie to dzieje, a w necie jest cicho nie liczac rzecz jasna tego wrednego PFC :( Nad którym właśnie sie zastanawiam . Moze jakies sugestie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 nie liczac rzecz jasna tego wrednego PFC :( Nad którym właśnie sie zastanawiam . Moze jakies sugestie ??? obciac kabelki , wykrecic i <span style="color:red;">[ciach!]</span>c :twisted: pozniej oczywiscie polaczyc czarny z czerwonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwa Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 wiem o tym tylko tak mysle ze po cos to zelastwo tam wpakowali i zastanawiam sie jak to wplynie na stabilnosc mojego kompa bo poki co skala (sprawdzalem na 3dmarku 48h non stop zapetlony bez screenow miedzy testami) i chcialbym zeby tak zostalo :) Wiec prosze o uwagi na ten temat i wiem ze gdzie na forum to bylo tylko tak w sumie nie bylo jakiego dobrego uzasadnienia - podsumowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...