KAZ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 mam gorsze wyniki w win xp tylko 3dmark2001se -3200 w win 98 miałem 3500 to w sumie i tak mało ale ta moja karta to jakieś padło taktowane 250/286 (pamięci ddr 7n) i 64 bitową przepustowością pamięci (w sklepie powiedzieli mi że to nie ma znaczenia ale człowiek uczy się na błędach i teraz już wiem że ma poza tym kompa mam dopiero dwa miechy i wcześniej nie znałem się na podzespołach ale dzięki internetowi mam nadzieje że szybko to nadrobie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 U mnie pod XP 3DMark wogóle nie chodzi, zaraz po rozpoczęciu testów system się wiesza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 często na XPerimentalu wyniki wychodzą niższe, po prostu nowe programy zawieszające produkcji microsoftu zjadają sporo pamięci ale znowu MS coś schrzanił bo te programy zawieszające słabo działąją. :) norma, na Win 98 są wyższe ale to nie jest powód, dla którego mam 98. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 mam gorsze wyniki w win xp tylko 3dmark2001se -3200 w win 98 miałem 3500 to w sumie i tak mało ale ta moja karta to jakieś padło taktowane 250/286 (pamięci ddr 7n) i 64 bitową przepustowością pamięci (w sklepie powiedzieli mi że to nie ma znaczenia ale człowiek uczy się na błędach i teraz już wiem że ma poza tym kompa mam dopiero dwa miechy i wcześniej nie znałem się na podzespołach ale dzięki internetowi mam nadzieje że szybko to nadrobie) Takich to najchętniej bym za........ Wciskać taki kit klientowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja mam odwrotną sytuacj w 3DMarku 2001se, na win98 ma około 3680, a na XP dochodzi nawet do 4040, więc z tym XP nie jest tak żle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Powalcz ze sterami.Ostatnio skladalem gostkowi kompa na xp1800+ z karta gf4mx440 bez SE wiec troche lepciejszym i na swiezym systemie win me bez krecenia mialem 6300pkt.A tak nawiasem mowiac to na win Xp zawsze mialem lepsze wyniki. Polecam detonatory 41.09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Trzeba wziąć pod uwagę, że win XP ma duuuuuuuuuuużo większe wymagania sprzętowe od stareńkiego 98. Porównywalne wyniki można dopiero uzyskać po dobrej konfiguracji XPeka (tj. wyłączeniu wodotrysków), a i tak u mnie zżera o 10MB więcej ramu niż 98se. Mój wynik i config w podpisie uzyskany na XP pro SP1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Pod win98 polecam też detonatory 41.09 , ale na XP lepsze rezultaty osiąga na certyfikowanych, zdaje się że są to detonatory 20.20 od WinFasta, wynik wzrasta o jakieś 250 punktów w stosunku do 41.09 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...