Steryd4U Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam! Tak jak w temacie, Po otworzeniu napędu zresetował się komputer, problem wciąż istnieje, za każdym razem gdy otworzę napęd komputer się restartuje :/ Nie wiem czy to zwarcie, czy jakiś wirus. Jak to sprawdzić? z^ dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom2123 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Raczej jest to wina zasilacza, podłącz inny o odpowiedniej mocy, jeśli będzie wszystko dobrze, masz odpowiedź i czeka Cię wymiana zasilacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Niekoniecznie zasilacz. Na początek podłącz napęd innymi kablami pożyczonymi od kogoś, spróbuj też podłączyć go do innego portu jaki masz wolny. Zaktualizuj firmware w napędzie. Zasilacz sprawdź na samym końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steryd4U Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 zapomniałem, dodać że komputer ma rok i nic z nim nie robiłem problem ten pojawił się pare dni temu z nie wiadomych mi przyczyn :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...ia-t315051.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zasilacz można sprawdzić na 2gi sposób, wystarczy odpiąć przewód sygnałowy z napędu i wtedy sprawdzić czy podczas wysuwania następuje reset :razz: Napęd jest "odseparowany" od systemu, ale obciąża zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...