arturrr991 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu poszukuje sterowników do mojego laptopa SONY VAIO model PCG-582M. Jeśli ktoś wie skąd można takowe pobrać proszę o pomoc. Z góry dziękuje. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jakiś nietypowy model - strona Sony nic nie wypluwa. Pod jaki system chcesz te sterowniki. Do czego Ci brakuje sterowników? Oczywiście skorzystałeś wcześniej z Google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturrr991 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Z googli skorzystałem, ale nic nie znalazłem. Sterowniki pod XP bym potrzebował, głównie chodzi mi o grafikę i kartę sieci bezprzewodowej. Pościągałem już kilkanaście sterowników ale żadne nie pasują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Daj w zalaczniku pelny raport z SIW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturrr991 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Możesz troszkę jaśniej?? :huh: Bo się za bardzo nie znam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 To jakiś stary notebook jest? Gdzie kupiony? Nie ma na nim innych oznaczeń? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturrr991 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Przywieziony z Anglii ma 5 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Podaj dokładną specyfikację sprzętu. Do wirelessa możesz spróbować w ciemno sterowników Atherosa lub Intela, mogą zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 :arrow: arturrr991 Ale chyba potrafisz wpisac w google siw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturrr991 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Nie bardzo :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Nie bardzo :blink:Szczerze mówiąc to po takim poście mam ochotę wyrzucić cię z forum (a przynajmniej na jakiś czas odseparować od wspomnianego). Pisałem o podanie specyfikacji, pisał o tym Kolobos podając również sposób na ich łatwe zebranie - narzędzie SIW. Wpisanie frazy w Google (co ci na myśl oczywiście nie przyszło, bo jakże by tak) daje jasny wynik: http://www.gtopala.com/. Jeżeli oczekujesz od nas pomocy, a po to przecież piszesz, to daj sobie pomóc i reaguj właściwie na nasze polecenia i wskazówki. Człowiek wchodzi w temat i chce pomóc autorowi ale jak widzi kompletny brak jego współpracy i zaradności to chęć pomocy przeradza się w irytację. edit Tak na przyszłość. Może się przydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...