KAZ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 jeżeli więcie tnapiszcie jak najlepiej i na ile trzeba ustawić napięcia ,czy napięcia pamięci też trzeba podnosić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 za dużo go nie podkrecisz tak na 2000/2100+ one sie kiepsko kręcą w porównainiu do 0,13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a 18 mikrona to jest palomino czy tanderberd bo od czytania archiwalnych postów to już całkiem mi się pomieszało bo tam piszą że tanderberd jest leprzy a ja myślałem że one mają 18 mikrona a palomino 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a 18 mikrona to jest palomino czy tanderberd bo od czytania archiwalnych postów to już całkiem mi się pomieszało bo tam piszą że tanderberd jest leprzy a ja myślałem że one mają 18 mikrona a palomino 13 :lol: palomino 0.18um tanderberd 0.13um - lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 mojego starego palomino wykrecilem max na 1.8GHz wiecej nie szlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a 18 mikrona to jest palomino czy tanderberd bo od czytania archiwalnych postów to już całkiem mi się pomieszało bo tam piszą że tanderberd jest leprzy a ja myślałem że one mają 18 mikrona a palomino 13 :lol: palomino 0.18um tanderberd 0.13um - lepszy Ejże, nałogowy uczestniku KGB :lol: Ktoś tu nie dosypia :lol: 0.13 to przecież Thoroughbread Thunderbird to wcześniejsze antki 0.18 na 100FSB KAZ, athlon XP w technologii 0.18 to palomino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 vcore jak najnizsze :) a mhz jak najwyzej :) przy tym masz miec maxx stabilnosc. Jesli juz bedziesz zmuszony zmieniac vcore to bezpieczna granica to +0.1v no moze +0.15v Co do tego na ile mozesz go wykrecic to probuj probuj i jeszcze raz probuj wszystko zalezy od proca jego serii itd itp pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 a 18 mikrona to jest palomino czy tanderberd bo od czytania archiwalnych postów to już całkiem mi się pomieszało bo tam piszą że tanderberd jest leprzy a ja myślałem że one mają 18 mikrona a palomino 13 :lol: palomino 0.18um tanderberd 0.13um - lepszy Ejże, nałogowy uczestniku KGB :lol: Ktoś tu nie dosypia :lol: 0.13 to przecież Thoroughbread Thunderbird to wcześniejsze antki 0.18 na 100FSB KAZ, athlon XP w technologii 0.18 to palomino Ktos tu znowu nie dosypia Thunderbirdy oprocz FSB100 byly rowwniez na 133FSB :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Racja, Hajmon. Zapędziłem się :) 1.0Ghz (133x7.5) 1.13Ghz (133x8) 1.2GHz (133x9) 1.33GHz (133x10) 1.4Ghz (133x11.5) Chyba wszystkie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 a 18 mikrona to jest palomino czy tanderberd bo od czytania archiwalnych postów to już całkiem mi się pomieszało bo tam piszą że tanderberd jest leprzy a ja myślałem że one mają 18 mikrona a palomino 13 :lol: palomino 0.18um tanderberd 0.13um - lepszy Ejże, nałogowy uczestniku KGB :lol: Ktoś tu nie dosypia :lol: 0.13 to przecież Thoroughbread Thunderbird to wcześniejsze antki 0.18 na 100FSB KAZ, athlon XP w technologii 0.18 to palomino :oops: te nazwy: skopiowalem poprostu z wypowiedzi ,ale przeciez jest na koncu -berd ,to bardziej przypomina -bread niz -bird :P update: rzeczywiscie to brzmi jak napisana po polsku nazwa tak jak sie czyta po angielsku :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 :oops: te nazwy: skopiowalem poprostu z wypowiedzi ,ale przeciez jest na koncu -berd ,to bardziej przypomina -bread niz -bird :P No ja właśnie nie do końca jestem pewien, o co pyta KAZ :roll: :roll: :roll: ? Updade: no właśnie :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Zgadzam sie kiepsko sie kręcą mam takiego i wiem coś o tym ale u mnie jeszcze pamięci nie wyciągają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 18mikrona to on ma chyba rozmiary boiska do pilki noznej..:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...