Skawua Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Mam takie pytanie.Czy pliki utworzone i zapisane w programie office sharepoint będą obsługiwane przez frontpage 2003? Niestety nie mam możliwości sprawdzenia tego samo a jest to ważne dla mojego przyjaciela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jeśli będą zapisane w postaci strony WWW, to otworzysz je dowolnym programem. Jeśli natomiast program zapisuje całość w jakiś własnym pliku "SharePoint Projekt", to nie bardzo. Poza tym wg tych danych program jest darmowy. Po co więc otwierać w FrontPage, skoro można w SharePoint? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawua Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Poza tym wg Microsoft_Office_SharePoint_Designer program jest darmowy. Po co więc otwierać w FrontPage, skoro można w SharePoint? Bo jakiś kolo na polibudzie w białymstoku zarzyczył sobie stronki zrobionej we frontpage + pokazać jak co się zrobiło. W każdym razie potwierdzasz moje własne przypuszczenia. Jeśli natomiast program zapisuje całość w jakiś własnym pliku "SharePoint Projekt", to nie bardzo. Problem ze mną jest taki że nie pamiętam czy kiedykolwiek pracowałem z tym frontpagem.Czy front też posiada coś takiego? Edytowane 23 Stycznia 2010 przez Skawua Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...